LIFESTYLE, Ειδήσεις, Κόσμος

Ξανά γονείς Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ -Γέννησε η παρένθετη μητέρα

Για τρίτη φορά γονείς έγιναν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ, με την οικογένειά τους να υποδέχεται ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παρένθετη μητέρα του διάσημου ζευγαριού γέννησε ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι, περίπου τριών κιλών, με την ριάλιτι σταρ να ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση.

«Ο Κάνιε και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό ενός υγιούς και όμορφου κοριτσιού. Είμαστε ευγνώμονες προς την παρένθετη μητέρα η οποία έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με αυτό το υπέροχο δώρο και προς τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για την ιδιαίτερη φροντίδα. Η Νορθ και ο Σεντ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την αδελφή τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κιμ Καρντάσιαν.

Η σταρ βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού της ώρα της γέννας και ήταν εκείνη που αγκάλιασε πρώτη το μωρό, όπως σημειώνει το TMZ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κάνιε Γουέστ βρισκόταν στην αίθουσα , ωστόσο, ήταν πίσω από μια κουρτίνα. Οταν γεννήθηκε το μωρό, κράτησε και εκείνος την κόρη του. Στο νοσοκομείο ήταν η Κρις Τζένερ και οι αδελφές της Κιμ.

Η απόφασή του ζευγαριού να φέρει στον κόσμο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας πάρθηκε καθώς η ριάλιτι σταρ υπέστη επιπλοκές στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της και δεν ήθελε να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του TMZ, το ζευγάρι θα πληρώσει την παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στο ποσό που θα πληρώσει το ζευγάρι για να αποκτήσει κι άλλο παιδί έρχονται να προστεθούν και τα 68.850 δολάρια που πλήρωσαν το πρακτορείο που τους βρήκε την παρένθετη μητέρα.

Πηγή: iefimerida.gr
Previous ArticleNext Article