Διάφορα

Τα βίτσια των Ελλήνων στο κρεβάτι

Αυτή είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση του 50% των ανδρών και γυναικών

Το δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από επαρκές. 2000 ζευγάρια από όλη την Ελλάδα, μίλησαν για τις προτιμήσεις, τα ταμπού και τις φαντασιώσεις τους στο κρεβάτι, στo πλαίσιo της νέας μεγάλης έρευνας του ανδρολογικού ινστιτούτου.

 Τα συμπεράσματα πολλά και ενδιαφέροντα! Τα 11 σημαντικότερα που ενδιαφέρουν τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών είναι τα εξής:

@ Το 80% των ερωτηθέντων στην έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου περιέγραψε ως συνήθεις ερωτικές συνήθειες τον αυνανισμό, την κολπική επαφή και το στοματικό σεξ.

@ Η αποστολή ηλεκτρονικά ημίγυμνων φωτογραφιών και βίντεο ήταν κάτι που συνήθιζε το 55% των γυναικών και το 65% των ανδρών

@ Στο 60% των συμμετεχόντων η ανάγνωση ερωτικών ιστοριών ήταν, συνήθης πρακτική.

@ Η δεύτερη μεγαλύτερη «απαγορευμένη» φαντασίωση των Ελλήνων μοιάζει να είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο, σε συνδυασμό με την επιθυμία να παρακολουθεί τη σκηνή και κάποιο τρίτο πρόσωπο, κάποιος ξένος. Το 40% ανδρών και γυναικών έχει αυτή τη φαντασίωση.

@ Συνεύρεση σε φτηνά ξενοδοχεία επιθυμεί το 36%.

@ Οι άντρες παρακολουθούν πορνό σε ποσοστό 80%. Μεγάλο είναι το ποσοστό και στις γυναίκες που αγγίζει το 60%.

@ Συμμετοχή σε ομαδικό σεξ επιθυμεί το 10% των γυναικών και 18% των ανδρών

@ Αλλαγή συντρόφων με συναίνεση (swinging) το 10%.

@ Βιντεοσκοπήσεις με «έξυπνες» συσκευές για το 80% των συμμετεχόντων στην έρευνα.

@ Σεξ σε οίκους ανοχής το 46% των ανδρών.

@ Απιστία σε φιλικό περιβάλλον με τη γυναίκα του φίλου και τον άνδρα της φίλης το 50%. Πρόκειται για τη Νο1 φαντασίωση των Ελλήνων, με συντριπτικά μάλιστα ποσοστά (1 στους 2 έχει τη συγκεκριμένη επιθυμία).

«Η διάκριση ανάμεσα στο ηθικό και στο ανήθικο, στο αμαρτωλό και στο ενάρετο, θα είναι πάντα μία κριτική για τα κρεβάτια των άλλων και όχι για τα δικά μας. Κι ας λέει ο Δον Κιχώτης ότι δεν είναι πρέπον να κρίνουμε τις αμαρτίες των άλλων, πριν δούμε τις δικές μας» τονίζει χαρακτηριστικά ο Δρ. Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής της μεγάλης και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έρευνας.

Πηγή: menshouse.gr

Previous ArticleNext Article