Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Αυτός είναι ο 29χρονος που βίασε ανήλικες αφού τους έδωσε ναρκωτικά

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο ανηλίκων στο σπίτι του στη Δάφνη αφού πρώτα τους έδωσε ναρκωτικά.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειτα για τον Κωνσταντίνο ΠΕΤΣΟΥΛΑ του Νικολάου και της Σοφίας που γεννήθηκε στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος είχε προσεγγίσει μέσω της εφαρμογής Omegle ένα 16χρονο κορίτσι πριν από 15 ημέρες. Στο ραντεβού που ακολούθησε ο 29χρονος έδωσε στο κορίτσι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη – γνωστή και ως «κοκαΐνη» των φτωχών – και έκαναν μαζί χρήση.
Τις ημέρες που ακολούθησαν ο 29χρονος έκανε και άλλα ραντεβού με την ανήλικη και άλλη μια 15χρονη συνεχίζοντας να τους δίνει την ίδια ναρκωτική ουσία.
Το Σάββατο έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του ασελγώντας σε βάρος των δύο κοριτσιών αφού πρώτα τους έδωσε ξανά ναρκωτικά.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους της εξομολογούμενη όσα πέρασε στα χέρια του 29χρονου.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article