top

Εντρομοι οι κουκουλοφόροι μάρτυρες της NOVARTIS;

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα παρέμειναν προστατευόμενοι στην Κολομβία των Βαλκανίων

-Φίλε τον ήπιαμε…Κοίτα που μας έμπλεξε ο παλιόπ…Πρέπει να εξαφανισθούμε από προσώπου γης μαζί με τις οικογένειές μας. Τι φταίνε κι αυτές να πληρώσουν την δική μας μακακία…

Εντρομοι πλέον οι 3 επιδέξιοι κουκουλοφόροι περιπλανώνται σε καφετέριες της Ηλιούπολης, της Γλυφάδας και της Βούλας καθώς συνειδητοποιούν τι έκαναν. Είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα παρέμειναν προστατευόμενοι στην Κολομβία των Βαλκανίων. Ολοι οι υπόλοιποι πάπαλα, τον πίνουμε κανονικά. Οι 3 προστατευόμενοι λοιπόν, που δεν είναι και ιδιαίτερα οξυδερκείς μετά από μια τέτοια πατάτα που έκαναν, αναζητούν οδό διαφυγής από το άσχημο μπλέξιμο που μπορεί να τους καταστρέψει τη ζωή-τόσο των ίδιων όσων και των οικογένειών τους. Καθότι είναι δυνατόν να καταθέσει κανείς σε Ελληνα αστυνομικό, ανακριτή, Εισαγγελέα -με την Τζένη την ωραία- και να έχει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι προστατευόμενος. Απίδια μάντολες… Γι΄αυτό και τώρα οι ταλαίπωροι προστατευόμενοι της πλάκας αναζητούν απεγνωσμένα τον Ανδρέα Φουστάνο ώστε να αλλοίωσουν με πλαστικές τα χαρακτηριστικά τους. Οι άνδρες προστατευόμενοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν τραβεστί-το ίδιο και οι γυναίκες προστατευόμενες.

Ο Βενιζέλος τους προειδοποίησε ότι θα τους βγάλει τις κουκούλες.

Περιέργως αυτοί οι μερακλήδες προστατευόμενοι μπορεί να είχαν και κάποια σχέση με το Σχέδιο Πυθία καθότι δεν ακούμπησαν καθόλου τον Κώστα Καραμανλή τον αεικίνητο, τον μπιφτεκοκαρατέκα. Γύρευε πόσο προστατευόμενοι θα είναι εάν δεν προκάμουν να αλλάξουν φύλο και από Μπάμπης να γίνουν Λίτσα ή Βαλέρια…Oσο αφορά τα παρατσούκλια που έδωσαν στους μάρτυρες οι οξυδερκείς ελληνικές αρχές που τους ανέκριναν είναι το Μάξιμος Σαράφης(υποννοώντας προφανώς το Μέγαρο Μαξίμου επειδή κάρφωσε ότι κάποιοι παρέδωσαν τροχήλατες βαλίτσες στο Μαξίμου) και στη γυναίκα το ψευδώνυμο που έδωσαν οι αρχές είναι Αικατερίνη Κελέση.

Y.Γ.>

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ερωτώμενος για τους προστατευόμενους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι στελέχη της Novartis, οι οποίοι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υγείας, έπαιρναν τις μίζες και για να ελαφρύνουν τη θέση τους προέβησαν στις αποκαλύψεις.

kourdistoportokali.gr

Previous ArticleNext Article