Ειδήσεις, Κόσμος

Σοκ: Παιδόφιλος βίασε τρεις έφηβες αδερφές και τις άφησε έγκυες!

Σε 27 χρόνια φυλάκιση για το βιασμό τριών κοριτσιών σε περιοχή του Οχάιο του Ηνωμένων Πολιτειών καταδικάστηκε ο παιδόφιλος βιαστής Άρνολντ Πέρι.
Ο έγχρωμος άνδρας επιτέθηκε στις τρεις αδερφές, τις 14χρονες δίδυμες και τη 12χρονη αδερφή τους, όταν η μητέρα τους τις άφησε μόνες τους, προκειμένου να μεταβεί σε συγγενικό της σπίτι στο Γιανγκτσάουν, του Οχάιο.
Ο άνδρας που καταδικάστηκε από το δικαστήριο ήταν άστεγος και βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι, κρατώντας ομήρους τα τρία κορίτσια.
Η υπόθεσή του δικάστηκε την Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο βίασε τα τρία παιδιά, αλλά τις κατέστησε έγκυες. Η μία από τις τρεις πρόλαβε και έκανε έκτρωση, οι δύο άλλες ωστόσο, ανακάλυψαν αργά ότι ήταν έγκυες, με συνέπεια να κρατήσουν και να γεννήσουν τα παιδιά του βιαστή τους.
Ο εισαγγελέας μίλησε με τα σκληρότερα λόγια για τον παιδόφιλο βιαστή. Καταλήγοντας στην ομιλία του τόνισε πως «αυτά τα κορίτσια θα υποφέρουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης».

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article