Μαγνησία, Τηλεόραση, Τουρισμός

Η εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» θα κάνει αφιέρωμα στον όμορφο Βόλο

Η NE Productions μετά από σειρά επιτυχημένων παραγωγών, πιστή στην παράδοση, έρχεται με τη νέα της εκπομπή για ένα αφιέρωμα στον Βόλο, τέλος Φεβρουαρίου.

Την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει η ομάδα της NE PRODUCTIONS- Τσεμπελή Ελένη.  Πρόκειται για μια επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της TPS HELLAS SA, μιας αναγνωρισμένης εταιρίας πολλών γνωστών τηλεοπτικών παραγωγών και εταιρικών διαφημιστικών spots.

Συντελεστές της εκπομπής «Ρεπορτάζ στην Ελλάδα» θα βρεθούν στον Βόλο, για να παρουσιάσουν ένα αναδρομικό και ιστορικό ταξίδι, εστιάζοντας ωστόσο και στον σύγχρονο παλμό ζωής του τόπου σας. Ο σκοπός της εκπομπής είναι διττός, αφού μέσα από το ταξίδι μας επιχειρούμε να δώσουμε «φωνή» στους δημότες και συγχρόνως να ερεθίσουμε το τουριστικό ενδιαφέρον για την περιοχή σας.

Το ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτηριστικό της εκπομπής, είναι οτι ερχόμαστε σε επαφή όχι μόνο με τις δημοτικές αρχές, αλλά δίνουμε βήμα και στον πολίτη να επικοινωνήσει τους προβληματισμούς του και τις προσδοκίες του.  Η εκπομπή πάντα χαρακτηρίζεται από χιουμοριστική και καλοπροαίρετη διάθεση.

Previous ArticleNext Article