ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, Τουρισμός

To Volos Pelion συμμετέχει στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού

To Volos Pelion it’s true συνεχίζοντας το πρόγραμμα προβολής για το 2018 συμμετείχε σε δυο εκθέσεις προωθώντας τον προορισμό στις αγορές του Ισραήλ και της Βουλγαρίας.

Η πρώτη συμμετοχή αφορούσε στην έκθεση τουρισμού IMTM  2018 στο Τελ Αβιβ στις 6 & 7 Φεβρουαρίου, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Η συγκεκριμένη δράση αποφέρει σταθερά ανοδικά αποτελέσματα στην εισροή των τουριστών από το Ισραήλ κάθε χρόνο και καθώς συνεχίστηκε η απευθείας πτήση που ξεκίνησε πέρυσι από το Τελ Αβιβ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, το ενδιαφέρον του ισραηλινού κοινού ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ακολούθησε η συμμέτοχή του προορισμού στην έκθεση HOLIDAY & SPA  στις 14-16 Φεβρουαρίου στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Η έκθεση συνεχίζει να συνδυάζει επιτυχημένα κοινό και επαγγελματίες . Σύμφωνα με την καταμέτρηση πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 60 επαγγελματικά ραντεβού. Όπως επισημάνθηκε από  τους επαγγελματίες, που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά νέα τουριστικά γραφεία εμφανίστηκαν εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την περιοχή αποδεικνύοντας  την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της αγοράς. Το σύνολο των επαφών θα αξιοποιηθεί σε επόμενο ταξίδι εξοικείωσης. Παράλληλα, πλήθος κοινού ενημερώθηκε με τη διανομή μεγάλου όγκου έντυπου υλικού. Ο προορισμός Βόλος – Πήλιο μαζί με περιοχές τη Μακεδονίας & Θράκης ήταν προορισμοί που αντιπροσώπευσαν με την παρουσία τους την Ελλάδα στη γειτονική χώρα.

Οι τρεις Δήμοι που ως συνεκθέτες ενιαία υποστήριξαν της προώθηση της περιοχής, εκπροσωπήθηκαν στην έκθεση του Ισραήλ από τους κ. κ. Αντιδήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου Απόστολο Σουλδάτο και τον Πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού  Δήμου Νοτίου Πηλίου Δημήτρη Παντελή ενώ στην έκθεση της Σόφιας  από τον Αντιδήμαρχο Βόλου κ. Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή. Και οι δύο αποστολές υποστηρίχθηκαν από στελέχη του Κέντρου Τουριστικής πληροφόρησης Δήμου Βόλου, και φυσικά από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και επαγγελματίες του τουρισμού.

Previous ArticleNext Article