Ειδήσεις, Κόσμος

Φρίκη: Πατέρας αλυσόδεσε και βίαζε τις δίδυμες κόρες του για 10 χρόνια!

Σοκάρουν τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε ο 51χρονος Jerry Lee Curry τις δίδυμες κόρες του. Τις κρατούσε αλυσοδεμένες για 10 χρόνια.

Ο Jerry Lee Curry κατηγορείται για τον βιασμό, τον υποσιτισμό και τον ξυλοδαρμό των δίδυμων κορών του στη Μινεσότα.
Άφησε μία από τις κόρες του έγκυο δύο φορές, με το ένα παιδί να γεννιέται τον Ιούνιο του 2014 και το άλλο τον Οκτώβριο του 2017.
Οι δίδυμες αδερφές, που έχουν μειωμένη νοητική ικανότητα και κοινωνική συμπεριφορά, βρίσκονται στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους.

Η βία κράτησε για τουλάχιστον 10 χρόνια. Μέχρι που μία από τις κόρες του κατάφερε να το σκάσει και να ενημερώσει τις αρχές τον περασμένο Μάιο.

Οι αρχές αναζητούν τη 48χρονη μητέρα τους, με τον Jerry Lee Curry να κατηγορείται και για τον ξυλοδαρμό του 10χρονου παιδιού που έφερε στον κόσμο η κόρη του.

Το ένα από τα θύματα αποκάλυψε ότι η βία ξεκίνησε όταν οι γονείς της συνειδητοποίησαν ότι ήταν σεξουαλικά ενεργή.

Ο πατέρας της την αλυσόδενε από τους αστραγάλους στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς τους για να την αποτρέψει να βλέπει άντρες, ενώ παράλληλα δεν της έδιναν φαγητό.

Μια φορά τη χτύπησε τόσο άγρια που αιμορραγούσε ενώ ήταν αλυσοδεμένη.

Η δίδυμα αδερφή της είπε στις αρχές ότι δεν θυμάται ποτέ να της έδωσαν αρκετό φαγητό. Δείγματα DNA επιβεβαίωσαν ότι ο Jerry Lee Curry ήταν πατέρας της κόρης της.

«Με ανάγκασε να κάνω σεξ. Και μου το έκανε κάθε μέρα. Το έκανε και στην αδερφή μου. Αισθάνομαι τόσο καλά σήμερα που δεν είμαι αλυσοδεμένη στο κρεβάτι».

Ψυχολόγος έκρινε ότι έχει ένα μέτριο επίπεδο πνευματικής αναπηρίας και δεν μπορεί να ζήσει μόνη της. Η δίδυμη αδερφή της συμπεριφέρεται σαν παιδί ηλικίας 6 ή 7 ετών.

Αποκάλυψαν ότι τις χτυπούσε με γροθιές, ρόπαλα και σκουπόξυλα αν δεν συμπεριφέρονταν όπως ήθελε.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article