LIFESTYLE, Τηλεόραση

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια στους Διάσημους με την αποχώρηση Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου έφυγε από το Survivor κάτι που οι περισσότεροι ξέραμε από νωρίς. Σχεδόν από την στιγμή που ψηφίστηκε υποψήφια. Από την στιγμή που σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός στοχοποίησε την Σπυροπούλου.

Και από την στιγμή που η φίλη της η Ξένια με προκλητική ειρωνεία και ψεύτικα επιχειρήματα πρότεινε τον «άγιο» Δρυμωνάκο να φύγει οπότε η Ελένη είχε ισχυρό αντίπαλο. Το παλικάρι που δεν προκαλεί, που αγωνίζεται και φέρνει νίκες, που στηρίζει την ομάδα και που αγαπιέται από το κοινό. Το παιδί – δελφίνι που στην παραλία είναι αόρατος και αρνείται να δει και να ακούσει τα ξεμαλλιάσματα της γυναικείας κλίκας. Αυτόν πρότεινε η Ξένια η οποία πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή του κοινού το οποίο την «στόλισε» στο twitter.

Η Ελένη Χατζίδου λογικά πλήρωσε την φράση της στην Σπυροπούλου για “σφαλιάρα” και το «σκάστε» στους Μαχητές. Την ψήφισαν όλοι οι άνδρες της ομάδας και δεν την υποστήριξε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, αποθέωσε τον Δρυμωνάκο με ρεκόρ θετικών ψήφων. Ένα εξαιρετικό παίκτη, ένα υπέροχο πλάσμα, ένα αξιοπρεπή άντρα.
Στο παιχνίδι έμεινε και η Σπυροπούλου η οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου με την συμπεριφορά της.

Όλα όσα έγιναν χθες

Ο Μουρούτσος και ο Νάσος κατέκριναν την επιλογή της Ξένιας να ψηφίσει τον Δρυμωνάκο. Μάλιστα ο Μουρούτσος το πήγε ένα βήμα παραπέρα και σχολίασε τις γυναίκες της ομάδας οι οποίες ανέφερε πως συζητούν πάντα για φαγητό και εστιατόρια. Η Ξένια προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή της δίχως να έχει προφανώς αντιληφθεί το πόσο πολύ έχει ενοχλήσει η ψήφος της και τους άνδρες της ομάδας και το κοινό το οποίο την κρίνει αρνητικά στο Twitter.
Ο Νάσος την κατηγόρησε λέγοντας ότι είπε ψέματα για να δικαιολογήσει την επιλογή Δρυμωνάκου και για πρώτη φορά μιλά στην κάμερα με θυμό για κάποιον συμπαίκτη του.
Σύσσωμη η ομάδα των Μαχητών μίλησε για τον Γιάννη με τα καλύτερα λόγια και απόρησαν για την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος ο Δρυμωνάκος απόρησε αλλά διακριτικά επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα ηθικό πλάσμα το οποίο δικαίως εισπράττει τον θαυμασμό και την υποστήριξη του κόσμου. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι αθλητές και ειδικά οι Ολυμπιονίκες είναι οι πιο σωστοί σε συμπεριφορά στο παιχνίδι.

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε απορημένη στην κάμερα φωτογραφίζοντας την Ολγα για την ψήφο της, λέγοντας πως αν και είχαν έλθει κοντά δεν το περίμενε και δεν το φαντάστηκε ότι θα συνέβαινε. Η Ολγα δικαιολόγησε την ψήφο της λέγοντας πως ο μόνος λόγος που την επέλεξε ήταν η αγωνιστική αδυναμία της…

Η ώρα του Συμβουλίου

Ο Δρυμωνάκος αποθεώνεται από τους Μαχητές. Θεωρείται πολύ καλός παίκτης και δεν διστάζουν να το πουν δημόσια. Το ίδιο κάνουν και οι άνδρες συμπαίκτες του. Η Ξένια λέει ότι δεν θέλει να φύγει ο Δρυμωνάκος και ότι τον ψήφισε αναγκαστικά. Μετά τα μασάει, αυτοαναιρείται, λέει δικαιολογίες οι οποίες δεν πείθουν. Επικρατεί σύγχιση. Αλλ’ αντί άλλων… Ο Μουρούτσος επιτίθεται και φέρνει την Ξένια σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι δεν ήθελε να ψηφίσει κορίτσι. Την αδειάζει και ο Στέλιος. Ευθύς, σταράτος, ντόμπρος, παλικάρι ο Στέλιος.

Η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική καθώς το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ για την Ξένια η οποία πλέον αναγκάζεται να ομολογήσει πως δεν ήθελε να ψηφίσει γυναίκα. Η Δαλάκα υπερασπίζεται την Ξένια, ενώ και ο Δρυμωνάκος πλέον αδειάζει το δίδυμο Ξένια – Δαλάκα.
Πόσο ωραία μιλάει ο Στέλιος, τηλεθεατάρες. Πόσο αντρίκια και απλά. Ούτε ατάκες, ούτε εξυπνάδες, ούτε καουμποϊλίκια. Απλά καθαρά και ωραία. Όπως και ο Μουρούτσος. Το παλικάρι με σεβασμό και επιχειρήματα κατάφερε να οδηγήσει στην αποκάλυψη του αληθινού σκεπτικού της Ξένιας.

Το Συμβούλιο είναι μακράν το πιο έντονο. Ακόμη και ο χαμηλών τόνων Τσίλης παίρνει θέση και εκφράζει την αντίθεσή του με όσα είπε η Ξένια. Μπουρλότοοοο! Φτάνουμε στο σημείο να αναθεωρήσει η Ξένια και να πει ότι αν ξαναψήφιζε δεν θα ήταν ο Δρυμωνάκος αυτός που θα ψήφιζε. Η Χατζίδου κάνει απολογισμό της εμπειρίας της και με αξιοπρέπεια και διακριτικά εκφράζει την επιθυμία της να μείνει. Η συμπεριφορά της είναι πολύ πιο ήρεμη πλέον, αλλά είναι αργά.

Η Σπυροπούλου θα πει κάτι ωραίο. Πως όσοι την είδαν να αντέχει στο παιχνίδι θα πήραν θάρρος και θα πίστεψαν πως αν εκείνη άντεξε τόσο, τότε μπορούν κι εκείνοι.
Στο ίδιο mood και ο Δρυμωνάκος. Σεμνά και ταπεινά.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που αποχωρεί: Ελένη Χατζίδου. Μία Ελένη που ξεκίνησε με χιούμορ και τσαλάκωμα, με διάθεση και αυτοσαρκασμό και έφτασε σε σημείο να χάνει την ψυχραιμία της και την συμπάθεια του κοινού. Η πείνα, η εξάντληση, το ριάλιτι ως συνθήκη επηρεάζουν. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα δει, θα ακούσει και με καθαρό μυαλό και γεμάτο στομάχι θα καταλάβει τι πήγε στραβά τελικά.

Ηδη μιλώντας πριν αποχωρήσει είπε κάτι ωραίο και γενναίο: χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Θέλει κότσια να το πεις, Ελενάρα. Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου… Καλή επιστροφή λοιπόν.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article