Ειδήσεις, Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: 33χρονος πνίγηκε σε πηγάδι για να σώσει το σκύλο του

Βαθιά είναι η οδύνη για τον άτυχο Δημήτρη Καρέλη, η σορός του οποίου ανασύρθηκε μέσα από πηγάδι που βρισκόταν σε αγροτική τοποθεσία της Αγίας Σεμνής στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Ο 33χρονος Δημήτρης ανασύρθηκε χθες το βράδυ νεκρός από το εσωτερικό του πηγαδιού, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Νεκρός και ο σκύλος του. Τα αίτια κάτω από τα οποία ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε στο πηγάδι διερευνώνται. Οι αρχές δεν αποκλείουν και την εκδοχή σύμφωνα με την οποία, πρώτα έπεσε στα παγωμένα νερά του πηγαδιού ο σκύλος του Δημήτρη Καρέλη και στη συνέχεια ο 33χρονος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πιστό φίλο από πνιγμό βούτηξε και ο ίδιος στο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια. Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ που στήθηκε για τη διάσωσή του δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς ανασύρθηκε νεκρός.
Ο τραγικός θάνατος του νεαρού και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει έντονη συγκίνηση και βαθύτατη θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό γεγονός. Ήδη, η προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα.

Πηγή: www.cretapost.gr

Previous ArticleNext Article