Αθλητικά

Το ΝΒΑ ψάχνει πρωταθλητή!

Η είδηση της απομάκρυνσης του Τάιρον Λου από τον πάγκο των Καβαλίερς, άνοιξε εκ νέου την κουβέντα για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Τα τελευταία νέα που ήρθαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κι αφορούν το ΝΒΑ, μιλούν για τους περσινούς φιναλίστ και -εν δυνάμει- διεκδικητές του τίτλου, Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τι έλεγαν αυτά τα νέα; Ότι ο head coach της ομάδας -δε θα πω προπονητής, καθώς είναι περίεργο το οργανόγραμμα των ομάδων του ΝΒΑ-, Τάιρουν Λου, αποχώρησε από τους “ιππότες” αφού είχε προβλήματα υγείας.

Κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί μεγάλη είδηση -στο χώρο- ότι η ομάδα του Λεμπρόν ψάχνει προπονητή, λίγο πριν αρχίσει η post-season. Μιλάμε για την ομάδα του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο και μια από τις δυο πιο δυνατές υποψηφιότητες για το φετινό τίτλο. Βέβαια, η σχέση του Λεμπρόν με τους προπονητές του είναι περίεργη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν πως δε θέλει κάποια μεγάλη προσωπικότητα στην άκρη του πάγκο, να τον επισκιάζει.

Αλήθεια όμως, στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας και με δεδομένο πως οι ομάδες αρχίζουν να σοβαρεύουν ενόψει των play-off, μήπως θα έπρεπε να δούμε τι γίνεται με τις αποδόσεις για το φετινό νικητή του ΝΒΑ;

Δες τη συνέχεια του άρθρου και τις αποδόσεις για τους νικητές στο φετινό ΝΒΑ!

Previous ArticleNext Article