Έξοδος, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ

Golden R festival 2018! Η μεγάλη rock διοργάνωση επιστρέφει σήμερα στο Βόλο!

Golden R. Festival 2018 μαζί με SepticFlesh, On Thorns I Lay, Hidden in the Basement, Dendrites, The LawBreakers για ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο στο Lab Art!

Η μεγάλη γιορτή του σκληρού ηλεκτρικού ήχου που καλύπτει όλες τις τάσεις hard rock & metal μας υπόσχεται Παρασκευή και 13 (!) για μια εμπειρία με εμφανίσεις ανερχόμενων και διεθνούς φήμης ελληνικών σχημάτων, όλες μαζί σε ένα event.

16 ολόκληρα χρόνια… δεν είναι και λίγα! Τόσα κλείνει φέτος το Golden R. Festival, ο αρχαιότερος φεστιβαλικός θεσμός της ελληνικής περιφέρειας, ο οποίος ταυτίστηκε αφενός με την πόλη του Βόλου και αφετέρου με την ελεύθερη της μουσικής έκφραση.

Κι αν το ξεκίνημα του ταξιδιού συνέβη πίσω στο 2002 στον Πεδίον Άρεως του Βόλου, εν έτει 2018 το Golden R. Festival είναι εδώ για να υπενθυμίζει το σημείο εκκίνησης.

Tο φετινό Golden R. Festival επιστρέφει με το βλέμμα στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας το κάλεσμα… Εκείνο το ανοιχτό κάλεσμα που έκανε το Radio Marconi 96,1 F.M. το 2002 και που μέσα στα επόμενα χρόνια απογείωσε κυριολεκτικά τη μουσική σκηνή της πόλης, παράγοντας αφενός τέχνη και αφετέρου μουσικούς που σήμερα γράφουν τη δική τους ιστορία στο μουσικό στερέωμα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά και προς τούτο θα βρίσκονται ανάμεσά μας!

Τί σημαίνει αυτό…; Golden R. Festival σε διοργάνωση του Radio Marconi 96,1 F.M. και σε συνδιοργάνωση του Lab Art σε τρία μέρη κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτό είναι το πρώτο και δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Παρασκευή 13 Απριλίου, το πρώτο κεφάλαιο του Golden R 2018 παρουσιάζει:

– SepticFlesh

– On Thorns I Lay

– Hidden in the Basement

– Dendrites

– The LawBreakers

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30- μουσική ξεκινάει στις 19:30 αυστηρά!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Προπώληση: 10 ευρώ περιορισμένα

Γενική είσοδος: 13 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
  • Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
  • Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
  • Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες/κρατήσεις: +30 242140 3454

Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30

Previous ArticleNext Article