Έξοδος, Θέατρο, Μαγνησία

Η σκηνή του Lab Art γεμίζει με θεατρικές παραστάσεις την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου!

Αναπάντεχα αισθηματικά ντουέτα, η αναμενόμενη άφιξη μιας από τις μεγαλύτερες λαϊκές/ έντεχνες τραγουδίστριες της γενιάς μας, όλα αυτά μας περιμένουν τις ακριβώς επόμενες ημέρες στο πολυμορφικό stage του αγαπημένου χώρου της πόλης μας!

Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, η πληθώρα των δράσεων που παρουσιάζονται στο κοινό του Βόλου είναι εντυπωσιακή και αφήνει υποσχέσεις για μοναδικές εμπειρίες στο χώρο του Τσαλαπάτα  ..με αφορμή τον πολιτισμό.

Επόμενη θεατρική στάση στο μέσο της εβδομάδας και αυτή τη φορά για 2 βράδια, μιας ξεχωριστής παράστασης όχι μόνο στο όνομα: ‘To Πεπρωμένο ονομάζεται Κλοτίλδη’ και ήδη η μεταφορά των ταλαντούχων Γιάννη Σοφολόγη και Αμαλίας Καβάλη του παλιότερου έργου του Τζοβανι Γκουαρέσκι έχει κερδίσει ένα βραβείο (Bob Theater festival 2016) και την αγάπη του κοινού όπου έχει ‘ανέβει’ στην Ελλάδα. Ένας άντρας, μια γυναίκα και ένας μουσικός επι σκηνής μαζί τους. Η αντισυμβατική ιστορία αγάπης, με πολύ χιούμορ και έντονες μεταπτώσεις μοιραίου πάθους αναδεικνύει μια νεανική ματιά που αναμένεται να κερδίσει και το βολιώτικο χειροκρότημα. Η bar theater εκδοχή του χώρου μας προσκαλεί μετά τις 8μμ (έναρξη 9μμ αυστηρά) την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Απριλίου. Εισιτήρια προπωλούνται ήδη και το κοινό μπορεί να κάνει κρατήσεις στο 2421403454 , ώρες 10-21 κάθε μέρα.

Τα σημεία προπώλησης για όλες τις εκδηλώσεις του Lab Art είναι:

Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr  και τηλεφωνικά στο 11876

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2421403454 (ώρες 10:00-21:00 Καθημερινώς)

Συστήνουμε την έγκαιρη απόκτηση εισιτηρίου ή κράτηση θέσης για τα θεάματα των ημερών.

More on our facebook page: www.facebook.com/labartvolos

Previous ArticleNext Article