Ειδήσεις, Ελλάδα

Το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο που έπεσε από βράχο 60 μέτρων για μια selfie

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε ξαφνικά τη ζωή του όταν έπεσε από βράχο ύψους 60 μέτρων στο άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον άτυχο μαθητή που το νήμα της ζωής του κόπηκε άδοξα, μόλις στα 16 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Από νωρίς σπεύδουν στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου φίλοι του μαθητή της πρώτης τάξης του Λυκείου. Άλλοι με ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σήμερα πρέπει αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου που σήμερα καλούνται διαχειριστούν τον απροσδόκητο χαμό του και να πουν το «τελευταίο αντίο» στον μοναχογιό τους.

Είναι όλοι εδώ: γονείς, φίλοι, καθηγητές συνοδεύουν τον αγαπημένο τους Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία. Πρόσωπα βουβά, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το κατώφλι του ιερού ναού μην έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη πως ένας από τους πιο αγαπητούς συμμαθητές τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο νεαρός μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει όπως συνήθιζε μετά το μάθημα, στο σημείο για να συζητήσουν και να μιλήσουν.

Το ρολόι έγραφε 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από από ένα ανήλικο παιδί για την πτώση του 16χρνονου.

Όταν πήγαν στο σημείο, ο νεαρός, ήταν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει». Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article