LIFESTYLE, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Κόσμος, Μόδα

Ένα εκατομμύριο δολάρια αξίζει κάθε ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ!

«Χρυσάφι» αξίζουν οι αναρτήσεις της Κάιλι Τζένερ στα social media, σύμφωνα με τη μελέτη της εταιρείας D’Marie Analytics.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς κάθε ανάρτησή της αξίζει πλέον 1 εκατομμύριο δολάρια. Κι αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πάντα μέρος των δραστηριοτήτων της, πλέον της είναι πιο πολύτιμα από ποτέ.

Η 20χρονη Κάιλι είναι το νεώτερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, όμως είναι η πιο καλοπληρωμένη από το… πολυπληθές σόι, ανά ανάρτηση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, κάθε ανάρτηση που περιέχει τα hashtags #sponsored #ad στο Instagram στο Snapchat ή στο twitter, αποτιμάται με το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, με βάση τις παραδοσιακές διαφημιστικές δαπάνες.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το συμπέρασμα ότι η Τζένερ είναι η προσωπικότητα που επηρεάζει περισσότερο από τον καθένα τα social media σήμερα, ιδιότητα που μέχρι τώρα είχε μόνο η Μπιγιονσέ.

Όπως δείχνουν οι υπολογισμοί, η Κάιλι έχει 154.775.091 followers στο Facebook, το Twitter και το Instagram, χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι την ακολουθούν στο Snapchat. Ως εκ τούτου, είναι το πρόσωπο που ακολούθησαν οι περισσότεροι στις πλατφόρμες το 2016. Από την 1η Απριλίου, κερδίζει καθημερινά περίπου 25.530 νέους ακολούθους στους λογαριασμούς της.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article