Ειδήσεις, Ελλάδα

Η Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός πήρε τα… 200.000 ευρώ και έγινε καπνός!

Πλήρωσε που ακριβά το λάθος του να εμπιστευτεί μια Βραζιλιάνα που είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό στο σπίτι του στην Βόνιτσα ο ιδιοκτήτης. Αφήνοντάς τη μόνη με ό,τι είχε και δεν είχε –ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό- της έφτιαξε άθελά του την… προίκα της!

Η 37χρονη αλλοδαπή έμεινε να εργαστεί στο σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης έφυγε για τη δουλειά του και το… ξεσκόνισε κυριολεκτικά και μεταφορικά! Η ντουλάπα δεν ήταν καν κλειδωμένη κι έτσι δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό από «ζεστά» μετρητά ύψους 200.000 ευρώ! Χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, τα… τσέπωσε και έγινε καπνός!

Όταν επέστρεψε το θύμα, δεν βρήκε ούτε την οικιακή βοηθό, ούτε και την περιουσία του! Μέσα στην απόγνωσή του, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καταγγείλει την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου– Βόνιτσας δίνοντας όσα στοιχεία είχε για την 37χρονη, χωρίς βέβαια να ξέρει αν είναι τα πραγματικά της. Η έρευνα για τον εντοπισμό της βρίσκεται σε εξέλιξη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article