Ειδήσεις, Ελλάδα

Λαμία: Το πρώτο τους ραντεβού είχε τραγική κατάληξη για τον 48χρονο επιχειρηματία με 46χρονη που πέθανε

Μοιραίο αποδείχτηκε το πρώτο ραντεβού για έναν 48χρονο και την 46χρονη σύνοδό του αφού κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η γυναίκα παρουσίασε απρόσμενο πρόβλημα υγείας και κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας εκεί όπου ο 46χρονος έσπευσε να τη μεταφέρει.

Η νυχτερινή έξοδος του επιχειρηματία από τη Λαμία και της γυναίκας την οποία είχε γνωρίσει λίγες ώρες πριν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς χωρίς κανείς να περιμένει το τραγικό γεγονόςπου ακολούθησε, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Η διαζευγμένη μητέρα απόλαυσε το ποτό της σε γνωστά μπαρ της Λαμίας μαζί με τον 48χρονο επιχειρηματία και στη συνέχεια πήγαν για φαγητό. Κατά τη διάρκεια του γεύματος η 46χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κείτονταν λιπόθυμη πάνω στο τραπέζι. Ο 48χρονος αρκετά τρομαγμένος έσπευσε να την μεταφέρει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο νοσοκομείο της πόλης για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει»

«Ήταν κάτι το σοκαριστικό, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω ποτέ. Τη γυναίκα την είχα γνωρίσει λίγες ώρες πριν και δεν περίμενα αυτή την τραγική κατάληξη» θα πει ο 48χρονος μιλώντας στο protothema.gr o οποίος προσπαθεί να ξεχάσει τη μοιραία νύχτα .

Φτάνοντας στο νοσοκομείο η γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά εκεί που οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Την τραγική είδηση του θανάτου μετέφεραν στον 48χρονο οι γιατροί , ο οποίος περίμενε στο νοσοκομείο με την ελπίδα πως η 46χρονη σύνοδός του θα γινόταν καλά.

Η 46χρονη μητέρα καταγόταν από το χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος επιχειρηματίας.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article