Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Μαγνησία

Γυναίκα κομάντο «έκαψε» τον 71χρονο που ασέλγησε σε κωφάλαλη!

Η μαρτυρία μιας απόστρατης αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων ήταν καταλυτική για να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου ο 71χρονος, που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε μια 21χρονη κωφάλαλη τσιγγάνα στο πάρκο Παυσίλυπου στην Καρδίτσα!

Όπως κατέθεσε η πρώην κομάντο, που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της το μεσημέρι της 26ης Ιουλίου 2016, είδε την κοπέλα πεσμένη μπρούμυτα και τον κατηγορούμενο πεσμένο από πάνω της να προσπαθεί να κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του! Αμέσως τον καταδίωξε μαζί με έναν ακόμη περαστικό, τον ακινητοποίησαν παρ’ όλο που επιχείρησε να αντισταθεί και ειδοποίησαν αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Η νεαρή κωφάλαλη δεν παρέστη στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από πολιτική αγωγή. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του 71χρονου ότι είδε την κοπέλα πεσμένη κάτω και έσπευσε να τη βοηθήσει, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή του. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή και στον συνταξιούχο επιβλήθηκε ποινή οκτώ ετών, αλλά δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article