Ελλάδα, Κοινωνία

Αυτοκτονία 15χρονου στην Αργυρούπολη: Οι αναρτήσεις και τα σημειώματα

Ακόμη μία ανείπωτη τραγωδία εξαιτίας του bullying, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη με θύμα ένα 15χρονο αγόρι.

Ο 15χρονος, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη. Το άτυχο αγόρι εντόπισαν οι ίδιοι του οι γονείς, μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο δωμάτιο του απαγχονισμένο.

Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα που απέδιδε την πράξη του στο bullying, που φέρεται να δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του. Ο πατέρας του παιδιού μάλιστα φέρεται να ασχολείται με τα κοινά στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ο τραγικός αυτόχειρας που φοιτούσε σε Γυμνάσιο της Αργυρούπολης.

«Αυτοί με κατέστρεψαν -Καταστρέψτε τους»

Ο άτυχος νέος, είχε γράψει αρκετά σημειώματα στα οποία εξηγούσε την κόλαση του bullying που ζούσε στο σχολείο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει έξι συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», γράφει. Αφού κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του καταλήγει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τονίζει πως: «Ένα τραγικό περιστατικό για το οποίο την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής και στη συνέχεια η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Φυσικά επειδή το γεγονός αυτό είναι και πολύ ευαίσθητο διότι αφορά ένα ανήλικο η προσέγγιση και η έρευνα των γεγονότων από τους αστυνομικούς γίνεται με πολύ προσεκτικό τρόπο. Το ζήτημα φυσικά είναι ότι χάθηκε τόσο άδικα ένα νέο παιδί και τώρα πρωταρχικός στόχος είναι να σεβαστούμε όλοι τους δικούς του ανθρώπους που πενθούν τον τόσο πρόωρο χαμό του».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Previous ArticleNext Article