Ειδήσεις, Κόσμος, ΠΑΙΔΙ

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα κατεβαίνει τσουλήθρα με το παιδί της και το πόδι του σπάει

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η 31χρονη μητέρα προκειμένου να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους γονείς

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που το πόδι ενός αγοριού 18 μηνών σπάει τη στιγμή που κατεβαίνει μαζί με τη μητέρα του μια τσουλήθρα.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λίνκολσαϊρ με θύμα τον μικρό Τζορτζ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η 31χρονη μητέρα του Σόνα αποφάσισε να κατέβει μαζί του την τσουλήθρα όταν περίπου στη μέση της διαδρομής το πόδι του μικρού αγοριού διπλώνει και λόγω του βάρους της μητέρας του σπάει καθώς η κάθοδος δεν μπορεί να σταματήσει.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η 31χρονη μητέρα προκειμένου να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους γονείς.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, αρχικά δεν υπήρχε κάποιο σημάδι για τον τραυματισμό του παιδιού αλλά το αντιλήφθηκε όταν επέστρεψαν σπίτι και ο μικρός Τζορτζ έβαλε τα κλάματα από τον πόνο όταν επιχείρησε να στηριχτεί στο τραυματισμένο του πόδι.

Οι γιατροί που υποδέχθηκαν το μικρό αγόρι είπαν στη μητέρα του ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι συνήθης και της ανακοίνωσαν ότι λόγω της ηλικίας του ο 18 μηνών Τζορτζ θα χρειαστεί να μείνει για δύο εβδομάδες στον γύψο.

Previous ArticleNext Article