ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Ι.Χ. έπεσε σε τζαμαρία ζαχαροπλαστείου στο Βόλο

Έπιασε τιμόνι ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο. Ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 6.40 το απόγευμα στην Αναλήψεως στο ύψος της Ιωλκού. Άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς 68χρονος ημεδαπός που κινούταν με το αυτοκίνητό του στην Αναλήψεως με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία επιχείρησε να στρίψει δεξιά στην Ιωλκού ενώ απαγορεύεται και κατά την στροφή εξετράπη από την πορεία του, καβάλησε πεζοδρόμιο και «καρφώθηκε» στη τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου «Παπαγιάννης».

Ευτυχώς, όπως αναφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες, το 68χρονος δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο αυτοκίνητό του. Έτσι, δεν τραυματίστηκε κανείς ούτε διερχόμενος πεζός ούτε πελάτες ή υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου.

Ο ίδιος ο οδηγός ήταν καλά στην υγεία του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, οι οποίοι ζήτησαν από τον 68χρονο να υποβληθεί σε αλκοτέστ πλην όμως, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Τροχαία Βόλου όπου κρατήθηκε. Η προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη συνεχίζεται. Οι ζημιές στο ζαχαροπλαστείο είναι άνω των 500 ευρώ. Η βιτρίνα θρυμματίστηκε.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article