Ειδήσεις

Κιλκίς: Πέθανε η έγκυος μετά το φοβερό τροχαίο

Δάκρυα στο Κιλκίς για την έγκυο μητέρα που έχασε τη μεγάλη μάχη. Υπέκυψε στα τραύματά της η 30χρονη, η οποία νοσηλευόταν το προηγούμενο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, πριν από μία εβδομάδα, μαζί με την 9χρονη κόρη της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανατράπηκε στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου ‘Ανω Ποταμιάς – Κιλκίς.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, η γυναίκα απεβίωσε χθες το απόγευμα, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή. Η 30χρονη, που ήταν έγκυος όταν συνέβη το τροχαίο, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και το κοριτσάκι που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Νεογνών του «Παπαγεωργίου».

Αγωνία για το 9χρονο κοριτσάκι μετά το τροχαίο στο Κιλκίς

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου το 9χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 30χρονη έγκυος μητέρα του, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς- Κιλκίς.

Αρχικά μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι με κατάγματα στο χέρι και στο πρόσωπο και η μητέρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξωτερική οστεοσύνθεση στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η μητέρα αντιμετωπίστηκε με επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 30χρονη μητέρα δεν τα κατάφερε.

Previous ArticleNext Article