ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Τρίκαλα

Τρικαλινή μαθητική συναυλία για τους πυρόπληκτους

Με μια ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία η τρικαλινή κοινωνία υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων αποδεικνύει την αλληλεγγύη της στους πυρόπληκτους της Αττικής. Η πρωτοβουλία ανήκει σε μέλη τοπικού συγκροτήματος, που συνεργάστηκαν με μέλη της Εθελοντικής Μαθητικής Ομάδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Λυκείου Τρικάλων, και με μαθητές άλλων σχολείων των Τρικάλων.
Όλοι τους ανέλαβαν δράση και διοργανώνουν συναυλία ενίσχυσης για τα πυρόπληκτα παιδιά της Αττικής και για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Στη συναυλία θα παίξει το τετραμελές τοπικό μαθητικό συγκρότημα The Poca Polas Band και θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης. Ήδη οι αρμόδιοι έχουν συνεννοηθεί, τόσο με το Λύρειο Ίδρυμα, όσο και με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου, όποιο ποσό συγκεντρωθεί, να μετατραπεί στα είδη που είναι απαραίτητα και χρειάζονται οι πυρόπληκτοι και το Ίδρυμα.
Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 στις 21:30, στον μύλο Ματσόπουλου, με τη συνδρομή και του cine cafe του μύλου, το οποίο θα διαθέσει τα έσοδα της βραδιάς για τον ίδιο σκοπό.

Previous ArticleNext Article