Ειδήσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Μπάσης Στη Γλώσσα Σκοπέλου!

        Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού.

Με το νέο του single «Χάνομαι» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου να έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή, ο αγαπημένος ερμηνευτής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής με το πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θυμίζει όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια.

Ο Δημήτρης Μπάσης ταξιδεύει ,τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, για μια μοναδική συναυλία στο γήπεδο σχολείων Γλώσσας- Σκοπέλου.

Ώρα έναρξης 21:00.

Οργάνωση παραγωγής: 360 Entertainment

Διοργάνωση παραγωγής : Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας

Τιμή Εισιτηρίου : 15€

Προπώληση Εισιτηρίων :

  • Περίπτερο “Σταματίου”.
  • Κατάστημα Ψιλικών “Φωτοπούλου Ελένη” .
  • Αρτοποιείο- Πρατήριο “Καρβέλη” – Λουτράκι , Γλώσσας.
  • Περίπτερο “Φωτοπούλου Δήμητρα”  – Λουτράκι , Γλώσσας.
  • Κατάστημα Υπολογιστών “Γιολδάσης Γεώργιος” – Σκόπελος.

Τηλ. Κρατήσεων – Πληροφοριών : 6980004910

Χώρος Διεξαγωγής: Γήπεδο Σχολείων – Γλώσσας Σκοπέλου

Ώρα  έναρξης : 21:00

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αδαμοπούλου Δήμητρα 6947360580

Previous ArticleNext Article