Ειδήσεις

StandByGreece με Ρέμο – Βίσση: Όλη η Κύπρος ενώνεται για την Ανατολική Αττική

Από τις 6 το πρωί έχει ξεκινήσει ραδιομαραθώνιος, στον οποίο συμμετέχουν όλα τα Μέσα (έντυπα, ηλεκτρονικά και ψηφιακά), με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα ανακουφίσουν όσους υπέστησαν ζημιές

Στο πλευρό της Ελλάδας και ιδιαιτέρως των πυροπαθών στέκεται σήμερα ο κυπριακός λαός, μετά την κυπριακή κυβέρνηση που έχει ήδη ανακοινώσει τη δωρεά 10 εκατομμυρίων ευρώ προς την Αθήνα για να «κλείσουν» οι πληγές από τη φονική πυρκαγιά.
Από τις 6 το πρωί έχει ξεκινήσει ραδιομαραθώνιος, στον οποίο συμμετέχουν όλα τα Μέσα (έντυπα, ηλεκτρονικά και ψηφιακά), με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα ανακουφίσουν όσους υπέστησαν ζημιές από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική. Στο μαραθώνιο αλληλεγγύης συμμετέχουν επίσης τράπεζες, Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμμος διοργανώνουν συναυλίες με τα έσοδά τους να προορίζονται για τον ίδιο σκοπό. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί θα προοριστεί για την ανακατασκευή χώρου που θα σχετίζεται με τα παιδιά, όπως ορφανοτροφείο, σχολείο ή πάρκο, σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση.

Previous ArticleNext Article