Εκδηλώσεις, Θέατρο

Το «Cinema κάτω από τ’ αστέρια», σε Αγριά και Αλυκές Βόλου

Μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες του Aυγούστου, ο Δήμος Βόλου προσφέρει δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στους δημότες, στιγμές ανάπαυλας από την καθημερινότητα σε ορισμένα από το ομορφότερα σημεία της πόλης. Αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με προβολή δύο εξαιρετικών και πολυβραβευμένων ταινιών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το καλοκαίρι οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη!

Στόχος των διοργανωτών είναι η δωρεάν ψυχαγωγία των δημοτών αλλά και η αξιοποίηση του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος της πόλης για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, με ένα είδος που έχει ισχυρή παράδοση στην πόλη, τον Θερινό Κινηματογράφο, καθώς κατά την διάρκεια περασμένων δεκαετιών, πολυάριθμοι θερινοί κινηματογραφικοί χώροι συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των βολιωτών και αποτελούσαν σημείο της θερινής καθημερινότητας της πόλης. Με την πάροδο των ετών όμως, η αυξημένη δόμηση κι άλλοι παράγοντες στέρησαν από το Βόλο τους θερινούς της κινηματογράφους με μόνη εξαίρεση το χώρο της Εξωραϊστικής, που λειτουργεί ακόμη και αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης του Βόλου.

Ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προσκαλούν σε μία υπαίθρια γιορτή του σινεμά στην οποία θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου, οι παρακάτω ταινίες:

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 στις 9.30 το βράδυ, στην Αγριά με την ταινία «Οι τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ,στο Μιζούρι».

Η ταινία , διαπραγματεύεται την αγωνιώδη προσπάθεια μιας μητέρας να ανακαλύψει τον ένοχο της άγριας δολοφονίας της κόρης της, αφού το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο λόγω της απραγίας του τοπικού σερίφη. Πρωταγωνιστούν οι Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Σαμ Ρόκγουελ, Γούντι Χάρελσον, Τζον Χοκς, Πίτερ Ντίνκλατζ.

Η δεύτερη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στις 9.30 το βράδυ,στις Αλυκές με την ταινία «The Shape of Water»

Η ταινία είναι ένα R-Rated αλλόκοσμο παραμύθι, με μία διαφορετική ρομαντική ιστορία στο επίκεντρο, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του ταλαντούχου Guillermo del Toro στη σκηνοθετική καρέκλα, μετά από δύο χρόνια και το Crimson Peak

Όλες οι προβολές είναι ελεύθερες για το κοινό

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://doepap.gr/.

Previous ArticleNext Article