Διάφορα, Κόσμος

Kiki Challenge: Η νέα διαδικτυακή τρέλα για το χορό που «φλερτάρει» με το θάνατο( Βίντεο-Σοκ)

Μία νέα μόδα έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό τους νέους, που θέλουν να προκαλέσουν εντύπωση, βάζοντας, ωστόσο, τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η μόδα αυτή ονομάζεται Kiki Challenge. Από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του Ντρέικ, In my feelings. Αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα.

Βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των οδηγών που ακολουθούν, χωρίς να έχουν ιδέα τι θα συναντήσουν στη μέση του δρόμου. Ένας νεαρός παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του φίλου του, γλιτώνοντας με γρατσουνιές, ενώ μία 18χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της, καθώς τη χτύπησε αυτοκίνητο και διακομίστηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Το επικίνδυνο challenge ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου Shiggy δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «In my Feelings». Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες κόσμου θέλουν να δοκιμάσουν την πρόκληση.

Οι αστυνομικές αρχές σε όλο τον κόσμο, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ινδία, την Ισπανία, τη Μαλαισία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει προειδοποιήσει ότι η χορευτική πρόκληση είναι επικίνδυνη.

Δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο:

 

Previous ArticleNext Article