ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Πολλές οι δράσεις για τα παιδιά στην 4η Γιορτή Μανιταριού

Όλοι ανυπομονούν για την 4η Γιορτή Μανιταριού! Όχι μόνο οι φίλοι των μανιταριών που θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές δράσεις και να γευτούν πληθώρα μανιταριών αλλά και οι μικροί φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μουσείου Μανιταριών για τους οποίους έχουν ανακοινωθεί παραστάσεις και εργαστήρια.

Οι υπεύθυνοι του Μουσείου εμπιστεύονται και φέτος τη διασκέδαση των παιδιών σε αυτούς που χάρισαν μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού στην προηγούμενη Γιορτή. Έτσι, η ομάδα του Magic Castle Entertainment, ο Κοσμάς Παναγιώκας, η Χρύσα Παπαγεωργίου και μέλη του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων θα μας περιμένουν εκεί!

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 μμ., η έναρξη της Γιορτής γίνεται για τα παιδιά με τον ξυλοπόδαρο Λέλο, τον μάγο Desdinova, ενώ η Χρύσα Παπαγεωργίου, θα επιμεληθεί τη ζωγραφική προσώπου. Στις 8:00μμ., το θέατρο σκιών του Κοσμά Παναγιώκα παίρνει τη σκυτάλη.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 μμ, τα παιδιά θα περιμένει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου η κλόουν Bella. Παράλληλα, η Χρύσα Παπαγεωργίου θα ζωγραφίζει τα χαμογελαστά τους πρόσωπα! Στις 7:30μμ, ο μάγος Alex θα προσθέσει στη Γιορτή λίγες… μαγικές πινελιές. Εκεί θα είναι και η κλόουν Bella!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00π.μ, οι κυρίες Γωγώ Αλεξίου, Μαίρη Μπούρα και Ελένη Ταμπρατζή, μέλη του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων, στήνουν ένα εργαστήριο ζωγραφικής στην πλατεία. Εκεί θα είναι και η Χρύσα Παπαγεωργίου συνεχίζοντας τη ζωγραφική προσώπου.

Το τριήμερο της 4ης Γιορτής Μανιταριού θα μείνει σε όλους αξέχαστο!

Previous ArticleNext Article