Διατροφή, Εκδηλώσεις, Λάρισα, Μουσεία

Πλήθος κόσμου στην 4η Γιορτή Μανιταριού

Η έντονη βροχή του Σαββάτου δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη διεξαγωγή της 4ης Γιορτής Μανιταριού που έγινε στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα. Οι διοργανωτές της από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς χιλιάδες κόσμου πέρασε στη διάρκεια του τριημέρου και γεύτηκαν πλήθος μανιταροεδεσμάτων! Ψητά μανιτάρια και μανιταρόπιτες, μανιταρόσουπα και τρουφομακαρονάδα ήταν μόνο μερικά από αυτά. Δέκα σεφ μαγείρευαν μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Διασκέδασαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, αφού οι διοργανωτές είχαν προβλέψει διασκέδαση για όλα τα γούστα, ενώ τα πάντα προσφέρθηκαν εντελώς δωρεάν.

Να σημειώσουμε ότι η Γιορτή γίνεται κάθε χρόνο και έχει κατοχυρωθεί πλέον ως ένα σημαντικό γεγονός, η εμβέλεια του οποίου υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της περιοχής όπου λαμβάνει χώρα.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της Γιορτής: Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Μετεώρων και τις μανιταροφιλικές οργανώσεις, μέχρι τους επαγγελματίες της περιοχής, που από ότι φαίνεται έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν αυτό το μοναδικό για την περιφέρειά τους γεγονός.

Previous ArticleNext Article