Εκδηλώσεις, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Παίδων Δράσεις 2: Εκδήλωση για τα παιδιά από την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα ‘Μαμάδες Ν.Μαγνησίας’

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 17.30 έως τις 20.30 μ.μ , η εθελοντική διαδικτυακή ομάδα ‘Μαμάδες Ν.Μαγνησίας’ σε συνεργασία με τους φορείς ‘Ιππικός Όμιλος Ιπότις’ , ‘Πολεμικές Τέχνες Ίχωρ’ , ‘Dance Studio’ , ‘Κέντρο Ρομποτικής και πληροφορικής ΑΤΟΜ’ , ‘Μουσικό εργαστήρι Allegro’ , ‘Abassadors’ και την Χριστίνα στην ζωγραφική προσώπου , διοργανώνει μία εκδήλωση για τα παιδιά στον υπέροχο χώρο του Ιππικού Ομίλου ‘Ιπότις’ .

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα της ιππασίας κάνοντας μία μικρή βόλτα με άλογο , να γνωρίσουν την παραδοσιακή τέχνη του OKINAWA ( καράτε ) , του χορού μέσω επίδειξης καθώς επίσης την Ρομποτική μέσω κατασκευών με τουβλάκια Lego , και την μουσική παίζοντας μουσικοκινητικά παιχνίδια . Επιπλέον θα μπορέσουν να απολαύσουν την ζωγραφική προσώπου .

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιπποθεραπεία και την θεραπευτική ιππασία .

Μαζί μας θα βρίσκονται οι νεαρές πρέσβειρες κατά του σχολικού εκφοβισμού , όπου θα σας ενημερώσουν για το φλέγον αυτό θέμα και θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους με διαδραστικά παιχνίδια.

Previous ArticleNext Article