ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Λάρισα σε συνεργασία με το Ιασώ Θεσσαλίας για τη στήριξη του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»

Ο Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου, φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», βρέθηκαν στη Λάρισα για την πραγματοποίηση συναυλίας την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Αντώνης Ρέμος προέτρεψε το κοινό να επισκεφθεί το συνεργαζόμενο κέντρο εθελοντών δοτών του «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με σκοπό την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Να σημειωθεί ότι ο κος Αντώνης Ρέμος όπως και η κα Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν ανακηρυχθεί από τον σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και έχουν τιμηθεί από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον τίτλο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα», ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών λειτούργησε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει εγγράψει 73.202 δότες σημαντικός αριθμός των οποίων έχουν εγγραφεί από την ομάδα του συνεργαζόμενου κέντρου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνεργαζόμενο Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας επικοινωνήστε στο 2410 996000 η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.iasothessalias.gr/pdf/Ethelontes_Dotes.pdf

Από δεξιά προς τα αριστερά: Κος Αντώνης Ρέμος – Καλλιτέχνης, Δρ. Αθηνά Γόμπου, Νεφρολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Διευθύνων Σύμβουλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κος Γιάννης Καφετσούλης, Marketing and Sales ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κος Παναγιώτης Πυργίδης, Οικονομικός διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Από δεξιά προς τα αριστερά: κα Νατάσα Θεοδωρίδου, Καλλιτέχνης, Δρ. Αθηνά Γόμπου, Νεφρολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Διευθύνων Σύμβουλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κος Γιάννης Καφετσούλης, Marketing and Sales ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κος Παναγιώτης Πυργίδης, Οικονομικός διευθυντής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Δρ. Μελίνα Νταλαπάσχα, Καρδιολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Καρδιολογικού τμήματος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Previous ArticleNext Article