Ειδήσεις, Καρδίτσα

Μπαράζ διαρρήξεων στα χωριά της Καρδίτσας

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στις κοινότητες της Καρδίτσας, μετά τις αλλεπάλληλες εισβολές διαρρηκτών που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα από τους ίδιους άγνωστους δράστες που χτύπησαν βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Οι διαρρήκτες είχαν στοχοποιήσει τα σπίτια στα οποία θα εισέβαλαν, όπως προκύπτει από τον τρόπο έδρασαν σε δύο μονοκατοικίες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο στην κοινότητα Κρανιά. Περίμεναν υπομονετικά να φύγουν οι ένοικοι και έπειτα παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Στη συνέχεια, χτύπησαν στην κοινότητα Μαγούλα, όπου επίσης περίμεναν να φύγει για λίγο ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού και τρύπωσαν μέσα. Όμως, δεν βρήκαν παρά ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τα οποία πήραν!

Άλλες τρεις πανομοιότυπες διαρρήξεις έγιναν και στο Μουζάκι, όπου οι κακοποιοί άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αναζητούν ένα συγκεκριμένο όχημα για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν μαρτυρίες ότι κινούνταν ύποπτα στην ευρύτερη περιοχή και ερευνάται αν το χρησιμοποίησαν οι δράστες.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article