Ειδήσεις, Λάρισα

Απείλησαν με όπλο αντιδήμαρχο στον Τύρναβο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή του Τυρνάβου, για να εξακριβωθούν τα κίνητρα και οι σκοποί κουκουλοφόρων με μηχανές οι οποίοι έριξαν στην επαρχιακή οδό Τυρνάβου – Αμπελώνα ποσότητες σπασμένων γυαλιών και καμμένων λαδιών, ενώ απείλησαν με όπλο τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κουτσοδήμο!

Το περίεργο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι την περασμένη Δευτέρα, όταν οι άγνωστοι δράστες, που πρέπει να ήταν δυο, πέταξαν τα συγκεκριμένα υλικά στο οδόστρωμα.

Σκοπός τους ήταν να αναγκάσουν τα διερχόμενα οχήματα να σταματήσουν, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν έστηναν ενέδρα σε κάποιο συγκεκριμένο ή απλώς έκαναν μια κακόγουστη φάρσα!

Πάντως, όταν έφτασε στο σημείο ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου, τον υποχρέωσαν να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε προτάσσοντας όπλο. Όμως, ταυτόχρονα πλησίασαν και άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να πανικοβληθούν και να εγκαταλείψουν τα όποια σχέδιά τους. Ο Γιώργος Κουτσοδήμος ειδοποίησε την Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι φέρονται να διέφυγαν με ένα πορτοκαλί μοτοποδήλατο.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article