Εκπαίδευση, Εκπαίδευση - Παιδεία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος έγινε τη Δευτέρα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Σουλιώτης, ανοίγοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στα 20 χρόνια λειτουργίας του Σταθμού υπό την σκέπη της Μητροπόλεως μας και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι φεύγοντας από το Σταθμό τα παιδιά θα είναι έτοιμα και γερά θεμελιωμένα για τη παραπέρα πορεία τους.

Στη συνέχεια οι παιδαγωγοί ανέλυσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Ένα πρόγραμμα που προσφέρει σωστό ξεκίνημα στις αυριανές προσωπικότητες, βασισμένο στις κρυστάλλινες αρχές, αξίες και ιδανικά της πίστεως μας. Παράλληλα, παρουσίασαν και το νέο ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα « Αγαπώ την πόλη μου».

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελος της  Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού π. Δαμασκηνός Κιαμέτης. Τόνισε το σημαντικό ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη των παιδιών τόσο η συνεργασία των εκπαιδευτικών όσο και η συνεργασία των γονέων με το σχολείο.

Ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Βρεφονηπιακό μας Σταθμό και στην τοπική Εκκλησία.

Previous ArticleNext Article