Διατροφή, Εκδηλώσεις, Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και γενέθλια του διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη πάνε μαζί!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο πεζόδρομο Δελφών στο Κολωνάκι όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και φέτος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2018.

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής το γνωστό διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολική Εταιρεία, γιόρτασε με μία μεγαλοπρεπή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και με ένα πολύ κεφάτο party!

Για 12η συνεχή χρονιά, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής την Τρίτη 16 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Βελτιώνω τη ζωή μου!».

Το πρωί της Τρίτης 16/10 επιστήμονες διατροφολόγοι, πραγματοποίησαν δωρεάν λιπομέτρηση στους περαστικούς και τους ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής.

Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Café-Coctail Bar COVIAR στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης – Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη – Μέλος ΕΔΙΠ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και η Έλλη Σπυροπούλου – Δημοσιογράφος/Πρόεδρος ΑΜΚΕ “ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα”.

Πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου προσήλθε προκειμένου να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής μαζί με το γνωστό Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και φυσικά για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα. Στη συνέχεια της βραδιάς, ο ίδιος μαζί με εκλεκτούς φίλους αλλά και τους συνεργάτες του έσβησε τα (πολυάριθμα!) κεριά της πενταόροφης (διαιτητικής!) τούρτας γενεθλίων.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, η συγγραφέας κα Χρυσηίδα Δημουλίδου, οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη και Θάνος Καληώρας, η «σιδηρά» κυρία των δημοσίων σχέσεων Λόλα Νταιφά, ο σεξολόγος κ. Θάνος Ασκητής μαζί με τη σύζυγο του, η επιχειρηματίας κα Κατερίνα Νικολίτση, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής κ. Πέτρος Κουσουλός, η επιχειρηματίας κα Μαρία Νικολοπούλου, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Έλλη Σπυροπούλου, Φιλιώ Γιαννακοπούλου και Χριστιάννα Κοκλατζή, η συγγραφέας κα Ιωάννα Λάκκα, η νευροψυχολόγος κα Βίβιαν Βλάχου, εκπρόσωποι εταιριών τροφίμων και πλήθος άλλων εκλεκτών προσωπικοτήτων.

Previous ArticleNext Article