ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ

12o Πανελλήνιο συνέδριο σπονδυλικής στήλης από 1 ως 4 Νοεμβρίου στο Βόλο

Το 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης & 42ο Συμπόσιο «Ν.Γιαννέστρας – Π.Σμυρνής» θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Valis στο Βόλο. Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης Κωνσταντίνος Βλάχος αναφέρει χαρακτηριστικά :

“Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, μαζί με τον καθιερωμένο χαιρετισμό του Προέδρου και με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου, να σας ανακοινώσω και να σας προσκαλέσω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης και στο 42ο Συμπόσιο «Ν. Γιαννέστρας – Π. Σμυρνής» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Valis στο Βόλο, από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2018. Τα Συνέδριά μας αποτελούν πλέον καθιερωμένο πεδίο συνάντησης για όλους τους Έλληνες Ορθοπεδικούς, Νευροχειρουργούς, Φυσιάτρους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων οι οποίοι έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης και την αντιμετώπισή τους. Εκεί έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις και να ενημερωνόμαστε για τις
γενικότερες εξελίξεις και τις τάσεις που υπάρχουν διεθνώς σε έναν τομέα που τείνει να εξελιχθεί σε αυτόνομη ιατρική ειδικότητα.
Πρωταρχικός σκοπός του φετινού συνεδρίου, όπως και των προηγούμενων είναι η εκπαίδευση και επιμόρφωση όλων μας, ειδικών και μη, αλλά και ειδικευομένων, στην σύγχρονη αντιμετώπιση των ασθενών με προβλήματα σπονδυλικής στήλης.
Ο στόχος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών, αναγνωρισμένης επιστημονικής αξίας οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε στρογγυλές τράπεζες και διαλέξεις. Ειδικός χρόνος θα αφιερωθεί, όπως πάντα, στις ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις και η συμμετοχή σε αυτές θα ενθαρρυνθεί με βραβεία επιστημονικής αρτιότητας και συμμετοχής νέων συναδέλφων.
Με τις σκέψεις αυτές και την πίστη ότι το συνέδριό μας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό επιστημονικά, ανυπομονώ να βρεθούμε στην όμορφη πόλη του Βόλου, η οποία πιστεύω ότι αποτελεί μια καλή επιλογή για χαλάρωση και εποικοδομητική συνεργασία.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Κωνσταντίνος Βλάχος
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης

Previous ArticleNext Article