• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Το Volos Indoor Rowing Sprints είναι γεγονός

Η κλειστή κωπηλασία είναι πολύ δημοφιλές άθλημα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ένα είδος γυμναστικής για όλες τις ηλικίες  και μπορείς πλέον να την βρεις σε πολλά γυμναστήρια. Το Go Row είναι το πλέον εξειδικευμένο γυμναστήριο στον Βόλο.

Η εισαγωγή του κοινού σε αυτόν τον τρόπο εκγύμνασης έγινε πολύ δημοφιλής από τη στιγμή που συμμετείχαν και Ολυμπιονίκες ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συμμετοχή του συγκεκριμένου αθλήματος και σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Crossfit που το έκανε ακόμα πιο διαδεδομένο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο γήπεδο Βάκης Παρασκευόπουλος , πραγματοποιήθηκε ο 2ος διαγωνισμός Volos Indoor Rowing Sprints με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Στον Βόλο διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά το Volos Indoor Rowing Sprints, στο οποίο μάλιστα σημειώθηκαν πολλά Πανελλήνια Ρεκόρ. 

Αθλητές από όλοι την Ελλάδα συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ανέβασαν το επίπεδο πολύ υψηλά.

Φέτος προστέθηκε ακόμα ένα άθλημα που έκανε την διαφορά, το Erg Triathlon , με Row, Ski και Bike , ο αγώνας ήταν θεαματικός.

Ο διαγωνισμός είχε μεγάλη επιτυχία και φέτος και συνεχίζει να είναι η πιο δημοφιλής διοργάνωση αυτού του είδους στην Ελλάδα.

Ο αγώνας VIRS2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βόλο στις 4/11/18. Πέντε νέα Πανελλήνια Ρεκόρ καταρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στις φωτογραφίες παρακάτω.

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Τσόχας Θάνος

 

Previous ArticleNext Article