Αστυνομικά νέα, Κόσμος

Σοκ: 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εννιάχρονη αδελφή του!

Σε λίμνη αίματος βρήκε η αστυνομία ένα εννιάχρονο κοριτσάκι στο σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε δεχτεί μαχαιριές από τον 13χρονο αδελφό της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι και προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, ενώ την ώρα του φονικού τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι. Οι γονείς ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το νεκρό κοριτσάκι.

Πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων ρομά. Τα παιδιά ζούσαν με τον πατέρα, ενώ η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει πριν από χρόνια. Ο πατέρας εργαζόταν περιστασιακά και ζούσαν με κρατικά επιδόματα.

Ο 13χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πέρυσι είχε εκδιωχθεί από το γυμνάσιο που φοιτούσε. Η 9χρονη ήταν μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν στο σπίτι και ο 13χρονος πήρε ένα μαχαίρι και σκότωσε την αδελφή του.

Ο πατέρας ήταν αυτός που βρήκε την 9χρονη στο σπίτι σε λίμνη αίματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 13χρονος ανακρίνεται και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

kypros1
kypros2

protothema.gr

Previous ArticleNext Article