Μαγνησία

Από την κορυφή της πυραμίδας: Μια ενδιαφέρουσα διάλεξη για το Φενγκ Σούι στο Βόλο

Το Φενγκ Σούι είναι η τέχνη του να ζεις σε αρμονία με το περιβάλλον, με σκοπό την απόκτηση υγείας, πλούτου, αρμονίας κι ευτυχίας. Το Φενγκ Σούι είναι, κατ΄αντιστοιχία, η αρχαιοελλήνική επιστήμη της χωροθεσίας, το “Ευ Ζην”. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες στην κατασκευή των πόλεων και των κτιρίων στην αρχαία Ελλάδα, καθώς και στον τρόπο που φιλοτεχνήθηκαν τα αθάνατα έργα τέχνης.

Βάστου Σάστρα στην κυριολεξία σημαίνει «επιστήμη της δόμησης». Είναι η αρχαία επιστήμη της αρχιτεκτονικής που αναπτύχθηκε στην Ινδία και διδάσκει την τέχνη δόμησης της κατοικίας σε αρμονία με τους νόμους της Φύσης.

Θα συζητήσουμε τα οφέλη τους στην ζωή μας γενικότερα και ειδικότερα στην υγεία, την ευτυχία, τον πλούτο και την … τύχη μας.

…Και επιτέλους θα ξεκαθαριστεί ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ χωρίς τις προκαταλλήψεις και την ημιμάθεια που το συνοδεύουν.

Θα ξαναθυμηθούμε: *Πυραμίδες: Ένα μήνυμα από τους Θεούς *Εφέλκυση Ενέργειας από το Σύμπαν *Γιατί χτίστηκαν & πως λειτουργούν *Πυραμίδα: Μια τετράγωνη βάση & μια μυτερή κορυφή *Το φαινόμενο του πολλαπλασιασμού *Ο άνθρωπος είναι μια μικρογραφία του σύμπαντος *Από πού προέρχεται η ονομασία «pyramid» *Βάστου Σάστρα, η επιστήμη της δόμησης *Θεραπευτικές πυραμίδες και γιάντρα *Τι είναι το «Πυραμιδικό Γιάντρα» *Τι είναι και γιατί χρειαζόμαστε τους οργονίτες… και όσα ακόμη μας επιτρέψει ο χρόνος.

Με χαρά σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να ανακαλύψουμε την χαρά και την ευλογία του να βλέπουμε τα πράγματα από … ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

 

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ. 

Πολυχώρος Τέχνης Ωδείου Φουντούλη

 

Διοργανωτής: Το Άνθος του Λωτού 

 

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article