Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Βολιώτισσα Βιολέτα Ντάγκαλου κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και video clip ( Ακούστε και δείτε το εδώ)

Βιολέτα Νταγκάλου – «Για Μια Αγάπη Ζούμε» | Νέο τραγούδι και music video
Το δυνατό κοινωνικό μήνυμα που στέλνει η ταλαντούχα τραγουδίστρια

Ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι, λευκοί ή έγχρωμοι, άνθρωποι με αναπηρία (ΑμεΑ) ή κωφοί, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στον έρωτα, το ίδιο δικαίωμα στην αγάπη και κάθε σχέση πρέπει να βασίζεται σε αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους και όχι σε αυτά που τους χωρίζουν. Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, δεν υποκύπτει σε ρατσισμούς και δεν ζει στο περιθώριο. Αυτά είναι τα μουσικά συστατικά της επιτυχίας και το κοινωνικό μήνυμα που περνά η Βιολέτα Νταγκάλου μέσα από το νέο της τραγούδι «Για Μια Αγάπη Ζούμε», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Κερμανίδη και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, πραγματεύεται τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια λόγω των αντιλήψεων της κοινωνίας, καταστάσεις που αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και τη χορογραφία της Ρίας Τσαπά. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη βοήθεια του Τάκη Βυρνιώτη, το ρεφρέν του τραγουδιού παρουσιάζεται στο music video και στη νοηματική γλώσσα.

Η Βιολέτα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από το «The Voice Of Greece» στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), με τον οποίο συνεργάστηκε το 2014 στο τραγούδι «Για Σένα Που Λατρεύω». Το τραγούδι, που αναφέρεται στην ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια YouTube views.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μπαίνει δυνατά στη μουσική βιομηχανία, καθώς θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολα και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Γκάζι Live», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 23 Νοεμβρίου.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/GiaMiaAgapiZoume

CREDITS
Μουσική: Γιάννης Κερμανίδης
Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Χορογραφία: Ρία Τσαπά
Συμμετέχουν οι χορευτές: Χρήστος Γκάνεμ, Ηλίας Καρατζόγιαννης, Αγάπη Κοντογιάννη, Πάνος Κορμάς, Γεωργία Λιανέρη, Μαρίνος Ροβιθάκης, Γιάννης Τατάκης, Αλίκη Φωτεινού και Γιοβάννα Χαλκιοπούλου
Ευχαριστούμε θερμά τον Τάκη Βιρνιώτη για τη βοήθειά του στη νοηματική γλώσσα.

Δείτε το music video:

 

Previous ArticleNext Article