Αστυνομικά νέα

Άγρια χτυπημένη βρέθηκε η άτυχη 86χρονη που έπεσε θύμα ληστών στα Καμίνια

Ένα ακόμη θύμα των συμμοριών που μπουκάρουν σε σπίτια, βασανίζουν ηλικιωμένους για να τους αρπάξουν μια χούφτα ευρώ και τους εγκαταλείπουν χτυπημένους, δεμένους και αβοήθητους, μια γυναίκα ηλικίας 86 χρόνων η οποία δέχτηκε τα ξημερώματα επίθεση από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στα Καμίνια.

Οι δράστες, αφού τη χτύπησαν και την έδεσαν, άρπαξαν ότι πολυτιμότερο είχε και την παράτησαν φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν. Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών αφού αυτή την ώρα ερευνούν το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στα Καμίνια στο οποίο διέμενε η άτυχη 86χρονη που τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλαν ληστές.

Όπως όλα δείχνουν η 86χρονη κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την κόρη της που σύμφωνα με γείτονες μένει πολύ κοντά στο διαμέρισμα της οδού Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα γυναίκα που διαμένει σε διπλανή πολυκατοικία αναφέρει πως το πρωί είδε περιπολικά της αστυνομίας στο σημείο και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρει η ίδια γειτόνισα η 86χρονη Γ.Ζ. φαίνονταν να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο.

Ένας άλλος γείτονας αναφέρει ότι καθημερινά επιστρέφοντας περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα από τη δουλειά του την έβλεπε στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Πολλές φορές αντάλλαξαν δυο κουβέντες και μάλιστα φερεται να του είχε πει πως μένει μόνη της και φοβάται.

Χθες το βράδυ δεν ήταν στο μπαλκόνι της, παραξενεύτηκε ωστόσο δεν σκέφτηκε πως κάτι της έχει συμβεί μέχρι που άκουσε σήμερα στις ειδήσεις το περιστατικό.

Βρισκόταν σε αμόκ

Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article