Μαγνησία

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας

Οι πιο Fancy, Trendy & Stylish Χριστουγεννιάτικες Βιτρίνες βραβεύονται και φέτος

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Βόλου για ακόμη μια χρονιά θα βραβεύσει τις πιο όμορφες  Χριστουγεννιάτικες  Βιτρίνες της πόλης, σε ένα διαγωνισμό –  θεσμό για τα μέλη του Συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά έως Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (τηλ:24210 25479), είτε ηλεκτρονικά στο email: info@esv.gr

Από το διαγωνισμό αποκλείονται τα καταστήματα των μελών του ΔΣ του ΕΣΒ και τα καταστήματα: Μέλη εμπορικών αλυσίδων, Είδη δώρων, Εποχιακά είδη και Πολυκαταστήματα.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να στείλουν τρείς (3) καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες της βιτρίνας (ή των βιτρινών, αν πρόκειται για σύνθετες βιτρίνες), το αργότερο μέχρι την  Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στο email: info@esv.gr .

Επιτροπή καλλιτεχνών και εμπειρογνομώνων θα εξετάσει τις φωτογραφίες, οι οποίες θα είναι μια (1) με απεικόνιση όλης της πρόσοψης και κατά προτίμηση απογευματινή ώρα (χωρίς αντανάκλαση ηλίου) και φωτισμένη, ώστε να είναι πιο ακριβής ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος.

Θα σταλούν και αξιολογηθούν με αρίθμηση κι όχι με το όνομα του συμμετέχοντος στην επιτροπή, η οποία θα παραδώσει τα αποτελέσματα της αξιολόγησής της στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κο Οντόπουλο Απόστολο, στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Λία Χρόνη και στο Σύμβουλο κο Μάριο Νιζάμη.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 .

Η επίσημη απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών συμμετοχής  θα πραγματοποιηθεί  την ημέρα εορταστικής εκδήλωσης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου «Κοπή πίτας 2019».

 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τα κριτήρια αξιολόγησης που θα επιμετρηθούν από την Κριτική Επιτροπή είναι :

  • Γενική εντύπωση
  • Πρωτοτυπία, δημιουργικότητα
  • Απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων
  • Έκφραση της ατμόσφαιρας με χρώματα
  • Στυλ
  • Πρόκληση ενδιαφέροντος διερχομένων και μαγνητισμός βλέματος

Κάθε κριτήριο συγκεντρώνει maximum 100 βαθμούς.

Μέγιστο δυνατό σύνολο βαθμολογίας για κάθε βιτρίνα 600 βαθμοί.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθούν έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στις τρεις βιτρίνες με την υψηλότερη βαθμολογία, θα απονεμηθούν τα παρακάτω βραβεία:

  • Fancy Christmas window display
  • Trendy window display
  • Stylish window display

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η κριτική επιτροπή φέτος συστήνεται από καλλιτέχνες και εμπειρογνώμονες του χώρου, οι οποίοι δεν δραστηριοποιούνται στην πόλη μας ώστε να μην διατηρούν υποκειμενικά κριτήρια, αλλά η αξιολόγηση θα βασίζεται αυστηρώς στη φωτογραφία και οι διαγωνιζόμενοι θα ονομάζονται με αριθμούς.

Η επιτροπή αξιολόγησης των βιτρινών αποτελείται από τρεις καλλιτέχνες με διεθνείς διακρίσεις στον τομέα τους.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία και τους ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προθυμία τους να συμμετέχουν ως κριτική επιτροπή οι κ.   Κασπίρης Κωνσταντίνος – Fashion Expert, Stylist, Image Maker, Μάριος Κρόκος Industrial designer in Marios Design και Μάριος Βαλλιάνος Floral designer- Judjing Expert.

Previous ArticleNext Article