• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Έξοδος, Μαγνησία, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Μαρίζα Ρίζου live στο Βόλο

Μαρίζα Ρίζου live!
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Lab Art, Πολυχώρος Τσαλαπάτα/ Tsalapata Complex
Τη βραδιά ανοίγουν οι Brandy Σουαρέ – είσοδος ελεύθερη!
Μια εμφάνιση Άναμεσα στα άστρα’ βγαλμένη από τα καλύτερα γιορτινά όνειρα..
Η Mariza Rizou έρχεται στο Βόλο για μια ανοιχτή συναυλία χωρίς εισιτήριο εισόδου, σε μια βραδιά που σηματοδοτεί την είσοδο στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Μετά την αναβολή της εμφάνισής της στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής τον Ιούνιο, το κοινό επιτέλους θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την αγαπημένη ερμηνεύτρια στο Lab Art.
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018
Πόρτες ανοίγουν 9μμ.
Το δυναμικό ξεκίνημα αναλαμβάνουν οι μοναδικοί Brandy Σουαρέ – μη λείψει κανείς! Ελάτε έγκαιρα..
Μια συμπαραγωγή των ΔΟΕΠΑΠ Δηπεθε Δήμου Βόλου και European Music Day Volos.
facebook page : https://www.facebook.com/events/959255380932624/
**
Μαρίζα Ρίζου
Ανάμεσα στα άστρα
Αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ακροατές, κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχεται η στιγμή που καλούμαι να γράψω το δελτίο τύπου των λάιβ μου, μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για μένα, λες και είμαι κάποια βασίλισσα, ώστε να φανεί ότι το γράφει κάποιος άλλος, εξυμνώντας με βέβαια, αλλά και χωρίς υπερβολές για να μην καρφωθούμε κιόλας.
Η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι όσοι έχουμε συγκεντρωτικές προσωπικότητες και καλώς ή κακώς θέλουμε να τα ελέγχουμε όλα, άρα γράφουμε μόνοι μας ΚΑΙ τα δελτία τύπου. Έτσι, σκέφτηκα αυτή τη χρονιά να χρησιμοποιήσω απευθείας πρώτο πρόσωπο, για να μην παίξουμε αυτό το παιχνίδι, για να είναι λιγότερο κουραστικό, αλλά και πιο ενδιαφέρον.
Φέτος λοιπόν, ελπίζω να φτάσω λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που θεωρώ ιδανικό λάιβ για τη δική μου ψυχή.
Το πρόγραμμα θα έχει τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία μου, η οποία είναι πολύ μικρή εδώ που τα λέμε (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή κ.α.), από τον 3ο δίσκο που έρχεται και που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (Ας γελάμε συχνά που γράψαμε παρέα με τον αγαπημένο μου Κωστή Μαραβέγια κ.α.) και βέβαια το καινούριο τραγούδι που θα είναι και αυτό στον επόμενο δίσκο με τίτλο Ανάμεσα στα άστρα το οποίο έγραψε ο Αίσων Χαρατσάρης, ένα πλάσμα νέο, ταλαντούχο και υπέροχο.
Το πρόγραμμα επίσης θα έχει διασκευές σε τραγούδια που αγαπάω πολύ και που έχουμε πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων), αλλά και με τους υπόλοιπους σημαντικούς πολύ για μένα συνεργάτες και μουσικούς. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Από μέσα πεθαμένος, Άδωνις, Αχάριστη είναι μερικά από αυτά που θα ακούσετε.
Φυσικά, το πιο πιθανό είναι ότι ανάμεσα στα τραγούδια δε θα σταματήσω να μιλάω, να σας κοιτάω, να σας απευθύνομαι και σε όλη τη διάρκεια του λάιβ να σκέφτομαι πόσο χαρούμενη είμαι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε παρέα και πόσο ωραίο είναι να βρισκόμαστε.
Ας είναι αυτά τα λάιβ μια ευκαιρία να κάνουμε μια στάση, μια παύση. Να συναντηθούμε ο καθένας με τον εαυτό του και ύστερα μεταξύ μας. Στο τέλος, να φύγουμε χαμογελαστοί και να νιώθουμε ότι είμαστε ανάμεσα στα άστρα. Ή ακόμα καλύτερα ότι είμαστε τα άστρα.
Σας περιμένω και θα σας έχω κι άλλες τέτοιες γλυκανάλατες φράσεις για φινάλε.
Με αγάπη, τρέλα και κορδέλα,
Μαρίζα
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Κιθάρες / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Πιάνο / Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Υπεύθυνος Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη
Οργάνωση Παραγωγής: Menta Art Events
Previous ArticleNext Article