Μαγνησία, ΤΕΧΝΕΣ

Γνωρίστε τα πιο γνωστά σύμβολα του Φενγκ Σούι

To  Φενκ Σούι, η αρχαία Κινέζικη τέχνη, διδάσκει πως πως να διαρρυθμίσουμε το ιδανικό για εμάς ενεργειακό περιβάλλον. Η καριέρα, ο πλούτος, η επιτυχία και το μέλλον μας επηρεάζονται από το περιβάλλον. Η κα. Λιαπή Δήμητρα από το κατάστημα Το Άνθος του Λωτού στον Βόλο, μας παρουσιάζει 8 από τα πιο γνωστά σύμβολα.

 

HEALING – CHAKRA STICKS

Θεραπευτική ράβδος από επτά ημιπολύτιμους λίθους εξαιρετικής ποιότητας, (σε σφαιρικό ή κωνικό σχήμα), οι οποίοι αντιστοιχούν στα επτά chakras. Ισχυρό μέσον θεραπείας για ολόκληρο το σώμα ή την αύρα, ή συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, ή chakra.

ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ SINGING BOWL

Σφυρήλατο singing bowl,από κράμα επτά μετάλλων. Βελτιώνει την δόνηση του χώρου, καθαρίζει τις λιμνάζουσες ενέργειες και προάγει την αρμονία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ή τους συνεργάτες στον εργασιακό χώρο.

Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ BUDAI

Ο Γελαστός Budai αποτελεί το σύμβολο του γέλιου και της χαράς, της αφθονίας, της γενναιοδωρίας, της ικανοποίησης και της εκπλήρωσης των ονείρων. Τοποθετήστε τον στον χώρο σας και αφήστε τον να σας φέρει την χαρά της ζωής!

ΓΚΑΝΕΣΑ

Ισχυρό σύμβολο Δύναμης, Σοφίας, Γνώσης, Προστασίας και βοήθειας άνωθεν. Βοηθά να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο, ανοίγει καινούριους δρόμους., δίνει λύσεις σε “μπλοκαρισμένες” καταστάσεις, και ευελιξία και επινοητικότητα στην επίτευξη στόχων.

MANEKI NEKO -ΧΡΥΣΗ ΓΑΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η Ιαπωνική γάτα -γούρι, φυλακτό, που φέρνει καλοτυχία στον ιδιοκτήτη της. Τοποθετήστε την τυχερή γάτα απέναντι από την είσοδο του σπιτιού ή του μαγαζιού σας για να καλωσορίσει τον πλούτο και την καλοτυχία στον χώρο σας.

ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Ο βάτραχος με τα τρία πόδια, που κάθεται πάνω σε νομίσματα και κρατάει ένα νόμισμα στο στόμα του, είναι το κλασσικό και πιο δημοφιλές σύμβολο πλούτου στο Φενγκ Σούι. Ιδανικός για να αυξήσει την ροή του πλούτου και της ευημερίας στο σπίτι και στον επαγγελματικό σας χώρο! Η θέση που θα τον τοποθετήσετε είναι πολύ σημαντική.

ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΤΡΕΣ

Χάλκινη πυραμίδα με σκαλισμένα yantra  για ευημερία, καλοτυχία, αρμονία και επιτυχία και πλούτο. Τοποθετήστε την στο σπίτι, στο κατάστημα, στο γραφείο, ή στην επιχείρησή σας.

 VORTEX HELLENIC PYRAMID

 

Η πυραμίδα-οργονίτης, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος, αποτελεί έναν πανίσχυρο οργονίτη πολλαπλής χρήσεως. Μετατρέπει τις θανατηφόρες προς την ζωή (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, γεωπαθητικά ρεύματα, αρνητικότητα των ανθρώπων) ενέργειες σε ζωογόνες.

 

Αυτά και άλλα πολλά σύμβολα θα τα βρείτε στο Άνθος του Λωτού στον Βόλο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  anthoslotou.gr

Previous ArticleNext Article