Εκδηλώσεις, Εκκλησία, Εκπαίδευση - Παιδεία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Πλήθος κόσμου απόλαυσε χτες τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΙΜΔ

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.30μ.μ. ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ¨Μεταμόρφωση ¨πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσάτικα.

Τη γιορτή άνοιξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μέσα από την ομιλία του παρότρυνε τους γονείς να περάσουν στα παιδιά τους την αγάπη προς τον συνάνθρωπο  που αποτελεί και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων .

Παιδαγωγοί και παιδιά δούλεψαν με την καρδιά τους δίνοντας το ν καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και μας παρουσίασαν μια γιορτή ξεχωριστή με κεντρικό νόημα… πώς να αγαπάμε πολύ τους ανθρώπους  ! Μια γιορτή που μας ταξίδεψε στα μέρη της Βηθλεέμ τη νύχτα που γεννήθηκε ο Χριστός  μας πέρασε μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς .Τα παιδιά   μας παρουσίασαν   Χριστουγεννιάτικα έθιμα της πόλης μας που συνδέονται άμεσα και με το ετήσιο εκπαιδευτικό θέμα στου Σχολείου μας «Αγαπώ τη πόλη μου… το Βόλο !»

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους  ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Δαμασκηνός Κιαμέτης και η Υφυπουργός  εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Previous ArticleNext Article