top

Οι 13 θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2018 (φωτογραφίες)

Η χρονιά που φεύγει αφήνει πίσω της μεγάλα κενά και στον χώρο της σόουμπιζ -εγχώριας και διεθνούς. Μεγάλα τα ονόματα που “αποχαιρετήσαμε” το 2018, μεγάλη και η απώλειά τους. Παρακάτω, ας ρίξουμε μια ματιά στη μακάβρια λίστα με χρονολογική σειρά.

Η Ρίκα Βαγιάνη, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Μαρίκα Ζούλα, έφυγε από τη ζωή στις 7/8/2018 έχοντας επιλέξει να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, κρατόντας στο πλευρό της μόνο τους πολύ δικούς της ανθρώπους. Ήταν μόλις 56 ετών.

Emma Chambers: Η εκκεντρική πρωταγωνίστρια της ταινίας “4 γάμοι και μία κηδεία” έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2018 σε ηλικία 53 ετών. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε φυσικά αίτια.

Ο διάσημος DJ Avicii βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν στις 20 Απριλίου 2018. Ήταν 28 ετών. Στις 26 Απριλίου 2018, η οικογένειά του δημοσίευσε ένα μήνυμα στο οποίο ανέφεραν πως ο Avicii προβληματιζόταν με διάφορες σκέψεις που αφορούσαν κυρίως ποιο είναι το νόημα της ζωής, της ευτυχίας. Επίσης ανέφεραν πως δεν μπορούσε άλλο αυτήν την κατάσταση και πως ήθελε απλά να βρει την “ησυχία” του. Την 1η Μαΐου 2018, επιβεβαιώθηκε ο τρόπος με τον οποίο είχε πεθάνει:( Είχε αυτοκτονήσει με ένα γυάλινο μπουκάλι)

Στις 21/5/2018 έφυγε από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν, το πραγματικό όνομα το οποίου ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ο σπουδαίος Έλληνας κωμικός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα πριν από τον θάνατό του ήταν καθηλωμένος σε καροτσάκι και ανέπνεε με δυσκολία και τη βοήθεια οξυγόνου. Ήταν 78 ετών.

Anthony Bourdain. O δημοφιλής Αμερικανός σεφ έβαλε τέλος στη ζωή του στις 8/6/2018 σε ηλικία 61 ετών. Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ στους απανταχού θαυμαστές του.

Την Κυριακή 1/7/2018 πέθανε η Τζέσυ Παπουτσή, βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν μόλις 62 ετών. Τα τελευταία χρόνια είχε διαγνωστεί με μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο και μάλιστα είχε χειρουργηθεί την πρώτη φορά το 2011 σε νοσοκομείο της Σκωτίας. Τότε είχε αποδειχτεί καλόηθες, τον τελευταίο όμως καιρό πριν από τον θάνατό της η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ κακή.

Σωκράτης Κόκκαλης Jr. Η είδηση του θανάτου του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις 15/7/2018. Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος νέος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Dolores O’Riordan: Η εμβληματική τραγουρίστρια των Cranberries με την ιδιαίτερη χροιά βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο όπου βρισκόταν για ηχογραφήσεις στις 15 Ιανούριου 2018. Ήταν 46 ετών και πνίγηκε στην μπανιέρα της ως αποτέλεσμα μέθης. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η Aretha Franklin έφυγε από τη ζωή στις 16/8/2018 σε ηλικία 76 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τους απανταχού θαυμαστές της. Το τελευταίο διάστημα η θρυλική τραγουδίστρια της R&B ήταν βαριά άρρωστη, χτυπημένη από τον καρκίνο και είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Η βασίλισα της σόουλ πέθανε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ, έχοντας στοπλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Burt Reynolds άφησε την τελευταία του πνοή στις 6/9/2018 σε νοσοκομείο της Φλόριντα σε ηλικία 82 ετών, ενώ αντιμετώπιζε χρόνια σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών βρέθηκε στις 8/9/2018 ο 26χρονος ράπερ Mac Miller, στο σπίτι του στο Los Angeles. Υπήρξε σύντροφος της Arianna Grande.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπαζήση γέμισε θλίψη τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του. Ο δημοφιλής ηθοποιός που άφησε τη δική του σφραγίδα στον ελληνικό κινηματογράφο κυρίως στον ρόλο του καλοκάγαθου Κρητικού, άφησε την τελευταία του πνοή στις 24/9/2018 έχοντας δώσει τη μάχη του με τον καρκίνο. Ήταν 80 ετών. Στη φωτογραφία με την πρώην σύζυγό του, Τιτίκα Στασινοπούλου.

Charles Aznavour. Ο θρυλικός Γάλλος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 94 ετών την 1η Οκτωβρίου 2018.

Λίγο πριν “γυρίσει” ο χρόνος, στις 29 Δεκεμβρίου μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Τόλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός που γνωρίσαμε όλοι μέσα από το “Μάθημα Σολφέζ” του 1977 στη Eurovision τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στο παιδικό θέατρο. Η απώλειά της βύθισε σε θλίψη συγγενείς και φίλους.

πηγή: www.womenonly.gr

 

Previous ArticleNext Article