Διάφορα, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Μόδα

Το κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει το 2019

Πρώτο και ίσως, πιο βασικό θέμα, αφού σχεδόν όλες οι γυναίκες θέλουν να ανανεώνονται με το καινούριο έτος, το hairstyle. Ποιο είναι το κούρεμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το 2019;

Μακριά ή κοντά μαλλιά; Με φιλαρίσματα ή σε ένα μάκρος;

Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές και κάθε μία γυναίκα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το στιλ της διαλέγει εκείνο που της ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες που θέλουν να ακολουθούν πιστά τις τάσεις ή απλά ζητάνε από τον κομμωτή να προσαρμόσει το top trend της σεζόν, στα μέτρα τους, για να είναι απόλυτα in fashion.

Για το 2019 λοιπόν το κούρεμα που θα ζητήσουμε είναι το Lob σε ένα μάκρος ή αλλιώς το καρέ στο ύψος των ώμων που έχει αυστηρό χαρακτήρα.

Ξεχάστε τα φιλαρίσματα, τις μύτες, τις μπροστινές τούφες σε πιο μακρύ μήκος και πείτε ναι σε ένα μάκρος, αυτό που φτάνει μέχρι τους ώμους. Το bob, το πιο κοντό καρέ είναι μία εξίσου αγαπημένη, κλασσική επιλογή που πρωταγωνίστησε τις προηγούμενες σεζόν, ωστόσο για το 2019 τη θέση του παίρνει το lob.

Μπορείτε να το συνδυάσετε και με αφέλειες αν θέλετε πιο sophisticated look.

Είναι ένα hairstyle που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, νέες αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας. Έχει αυστηρό, κλασσικό χαρακτήρα, ωστόσο με το κατάλληλο χτένισμα μπορεί να αποκτήσει νεανική και μοντέρνα διάθεση. Ένα lob κούρεμα με loose waves για παράδειγμα είναι ιδανικό στιλ για μοντέρνες εμφανίσεις.

Από την άλλη το αυστηρό ίσιο έχει δυναμική και συνδυάζεται άψογα με ρετρό μακιγιάζ-κόκκινα χείλη, μάτια τονισμένα με eyeliner.

Αλήθεια εσείς θα υποκύψετε στο κούρεμα του 2019; Είστε έτοιμες για αυτή την αλλαγή;

Previous ArticleNext Article