Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Ελλάδα

Τραγικό τέλος είχε εξαφάνιση της 29χρονης: Την σκότωσε ο πατέρας της

«Την σκότωσα και την έθαψα στον κήπο»- Έσπασε ο πατέρας  και ομολόγησε το έγκλημα

Κάτι δεν έδενε στην υπόθεση της εξαφάνισης ,της 28χρονης από την Κέρκυρα. Οι αστυνομικοί δεν δέχθηκαν καμιά από τις υποθέσεις που έκαναν οι συγγενείς της. Έτσι ανέκριναν αρκετές φορές  τον πατέρα της . Την  εξαφάνιση της κόρης του ,την κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία. Έπεσε όμως σε αντιφάσεις. Τελικά ο πατέρας της έσπασε και ομολόγησε.

Όπως μετέδωσε το corfunews και επιβεβαίωσαν οι τοπικές αρχές η νεαρή κοπέλα που είχε δηλωθεί αγνοούμενη από φιλικό τον σύντροφο της, δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, που ομολόγησε το στυγερό του έγκλημα.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της (ανασύρθηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση) και φέροντας, κατά τα πρώτα στοιχεία, συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.

Ο παιδοκτόνος δεν ενέκρινε τη σχέση της 28χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν στον πατέρα της 28χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο σύντροφός της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας “έσπασε” κατά την ανάκριση και ήταν αυτός που υπέδειξε πού ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της. Αν και επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ενέκρινε την σχέση της κόρης του με τον σύντροφό της.

 

Previous ArticleNext Article