Αστυνομικά νέα, Ελλάδα

Λαμία: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 11χρονο

Με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι διακομίστηκε το 11χρονο παιδί στα Επείγοντα…

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 11χρονου αγοριού, το μεσημέρι της Κυριακής (6/1) απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι ήταν σε μια παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.

Ο 11χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

troxaio1_4_

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δε σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε κάποιους ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν και το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Όπως έλεγαν τα παιδιά ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

Πηγή: lamiareport.gr

Previous ArticleNext Article