Αστυνομικά νέα, Κόσμος, ΠΑΙΔΙ

10χρονη αυτοκτόνησε για να «κάνει ευτυχισμένη τη μητέρα της»

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, την ημέρα των «τριών μάγων» για τους ισπανόφωνους λαούς, στην πολιτεία Αγουασκαλιέντες, στο βόρειο κεντρικό Μεξικό.

Η 10χρονη στο Μεξικό κρεμάστηκε για να «κάνει τη μητέρα της την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο σημείωμα που άφησε πίσω της.

Από το περιεχόμενο του σημειώματος προκύπτει ότι η 10χρονη αισθανόταν υπεύθυνη για το γεγονός ότι ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι, γι’ αυτό και αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της.

«Αγαπημένοι τρεις μάγοι, θέλω μόνο να σας ζητήσω η μητέρα μου να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα βρίσκομαι πια εδώ γιατί από τη μέρα που γεννήθηκα της φέρνω πόνο και καταστρέφω τη ζωή της, καθώς εγώ ήμουν ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι μας», αναφέρει το συγκλονιστικό σημείωμα που έγραψε η μικρή.

«Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μη δουλεύει πολύ, το καλύτερο δώρο που μπορώ να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω κάποια μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό, τελικά, να με αγκαλιάσεις. Νομίζω ότι το καλύτερο δώρο για τους τρεις μάγους είναι να αυτοκτονήσω. Όπως πάντα μου έλεγες “εύχομαι να μην είχες γεννηθεί ποτέ”. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ μαμά, ξέρω πως οι τρεις μάγοι δεν υπάρχουν αλλά σου δίνω αυτό το υπέροχο δώρο», καταλήγει.

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν πως το κορίτσι δεν παρουσίαζε σημάδια κατάθλιψης και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ρίχνουν το βάρος στη σχέση που είχε η μικρή με τη μητέρα της.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article